cookies

Modtag RSS

Blækpatroner & Toner

Hos Papir & Blæk udbyder vi de to mest almindelige former for blækpatroner og lasertoner. Vi udbyder begge typer i mange kendte mærker og modeller, hvilket giver dig som kunde en bred vifte af udvalg. Vores sortiment består af farverne sort, gul, magenta og cyan, hvilket dækker behovet for tæt på 100% af alle modeller af blækprintere og laserprintere.

 

.

Blækpatroner

Blækpatroner udbydes i mærkerne Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark og Olivetti. Det kan tit være svært at finde ud af, hvilken blækpatron som er billigst i brug. For selvom nogen modeller koster mere end andre, betyder det ikke at man spare mest på at købe de billigste. For at finde den bedste pris, undersøg da ”kapacitet” under de forskellige modeller, og sammenlign modellerne baseret på pris per side. Dækningen beskriver den procentvise del af en side, som blæk bliver printet på. Jo lavere dækning, des flere sider kan printes. At printe et billede giver en meget høj dækningsprocent, hvor en side med tekst giver en lille dækningsprocent.

Gå altid efter blækpatroner af det samme mærke som din blækprinter, da uoriginale patroner kan skade dine udskrifter og din printer. Er du i tvivl om, hvilke modeller der passer til din printer, kan du enten kontakte os på vores kundemail, eller søge i vores søgebjælke ovenfor på din printers modelnummer. Hvis du har en printer af modellen ” HP 910” kan du blot indtaste det i søgebjælken, og alle vores blækpatroner som passer til den vil blive vist. Alle blækpatroner er af højeste kvalitet fra vores samarbejdspartnere og sikre at du som kunde får en god oplevelse hver gang du handler hos os.


Lasertoner

Lasertoner udbydes i et væld af forskellige mærker, hvoraf de mest almindelige er Dell, HP, Brother og Epson. For at gøre det lettere for vores kunder har vi valgt at indsætte antal af sider printet under hvert produktbillede. 10K betyder en tonerkapacitet på 10.000 sider med 5% farvedækning. Farvedækningen fortæller om hvor meget farve der skal til for at printe en side. Billeder kræver en højere farvedækning end tekst. Du kan derfor hurtigt se hvilken toner der giver den billigste pris per side. For at undgå problemer med udprint og og printer, foreslår vi at du køber lasertoner der er godkendt til din printer af printerens firma. Du kan altid undersøge hvilke lasertoner der passer til din printer, ved at indtaste din printers mærke og model i vores søgebjælke for oven. Alle lasertoner som kan bruges til den, vil vises i søgeresultatet. Vores lasertoner er af højeste kvalitet, hvilket sikre at vores kunder får en 100% god oplevelse når de køber hos os.


Er din printer ikke af mærkerne som er vist her på siden?

Hvis du ikke kan finde din printers mærke, eller hvis du har spørgsmål til nogen af vores produkter, kan du altid kontakte os på vores kundemail: info@papirogblaek.dk eller på telefon 42 57 12 34 inden klokken 16 i hverdage. Vi står parat til at imødekomme vores kunders behov, og vi er stolte af vores hurtige service.