cookies

Epson

Epson er en af de førende leverandører af blækpatroner. Den japanske elektronikvirksomhed er en af verdens største producenter inden for printerområdet. Dermed er der altså super gode muligheder for at finde gode produkter fra netop dette mærke. Vi har de mest relevante blækpatroner fra Epson klar i vores sortiment, og du finder dem lige her!

Generelt om Epson

Som et af de største printerfirmaer i verden har Epson enorm indflydelse på markedet. Når de kommer med en ny innovation, følger de øvrige producenter som regel efter med lignende initiativer. Det er et tegn på nytænkning, og det går Epson meget op i.

De tilbyder masser af blækpatroner, og disse er naturligvis super kompatible med de printere, som de producerer. Udover almindelige blækprintere, står Epson også bag en række avancerede laserprintere. Generelt udvikler de alle de typer produkter, som er relevante i forbindelse med print og papir.

Epson blev grundlagt i Japan tilbage i 1942, og faktisk var det først som urfremstillingsfabrik. Selvom de stadig tilbyder en lang række forskellige produkter - ret lig med andre, der også tilbyder printerløsninger - så er Epson alligevel kommet frem til et klart fokus på printere og tilbehør hertil. Som følge af deres lange historie og bemærkelsesværdige innovation, er de indehavere af mere end 50.000 patenter. En af deres største målsætninger lige nu er at tilbyde miljøvenlige printerløsninger, der reducerer CO2-udslippet fra deres produkter. Dermed er Epson altså også et fint valg, hvis du er glad for miljøet!

Mere end 70 muligheder

Hvis du ruller denne side igennem, vil du hurtigt bemærke, hvor mange blækpatroner som vi har fra Epson. Der er nemlig en hel del. De kommer i forskellige farver, således du altid kan finde dem, du er på jagt efter. Det gælder både hvis du skal bruge en almindelig, men alsidig sort blækpatron, dog også hvis du har brug for noget mere farverigt, såsom magenta, gul eller cyan. Vi forsøger at dække de fleste behov ind, og med et mix af disse farver vil du kunne printe stort set alt.

Priserne starter forholdsvist lavt - derfor kan de fleste være med. Du kan dog købe alt fra små løsninger til de markante XL-patroner. Du får altså det igen, som du er villig til at betale - men vi sætter til gengæld altid en ære i at tilbyde Epson produkter til konkurrencedygtige priser, således at du altid har mulighed for at få en god deal.

Hvem kan benytte sig af Epsons blækpatroner? Det kan enhver, der har lyst til (eller brug for) at printe! Nogle skal blot have forsynet hjemmeprinteren med nogle kvalitetsfulde patroner, således der kan printes til alment brug. Andre har brug for forsyninger til kontoret eller til arbejdspladsen, så det afhænger meget af behovet. 

Vi er klar til at modtage din bestilling - uanset hvad du personligt skal benytte blækpatronerne til.. Papir & Blæk har dag-til-dag levering og en god, lav pris på fragten. Du er altså meget velkommen til browse vores udvalg igennem og dermed finde de Epson produkter, der passer til dine præferencer. Det er super nemt - du finder alle produkterne på denne side, og hvis du ønsker et specielt overblik, kan du vælge at sortere blækpatronerne efter pris eller navn.

 

.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 193

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5