cookies

HP

HP’s blækpatroner er blandt de mest populære på markedet. Det er et kendt mærke med en lang historie inden for print og blæk, og det gør HP til et yderst trygt valg. Priserne starter lavt og kvaliteten er altid høj. Dermed er der rigeligt med grunde til at vælge patroner fra HP, såfremt du står og mangler. Det betaler sig altid!

En amerikansk elektronikgigant

HP har hovedsæde i Californien, hvorfra de kommer med alle deres nye og innovative idéer. Selvom de er inde over mange forskellige elektroniske områder, såsom produktion af bærbare computere og tablets, er de måske særligt kendte for deres printere, samt blæk og toner. I flere årtier har de været blandt markedets førende, når emnet hedder print. Produktmæssigt har de altid leveret kvalitet, hvilket millioner af kunder har nydt godt af igennem årene.

Navnet HP er en forkortelse for Hewlett-Packard, og firmaet blev oprindeligt navngivet efter de to iværksættere, der engang startede virksomheden i en garage. Siden hen er det blevet til en enorm vækst, og med masser af innovationer er HP blevet til et af de mest genkendelige brands på verdensplan. De sælger elektroniske produkter i et hav af lande, og det gælder naturligvis også deres blækpatroner.

Køb billige HP blækpatroner hos Papir & Blæk

Vi er super stolte af at være forhandlere af blækpatroner fra HP. Da der ikke er nogen som helst tvivl om kvaliteten, har vi valgt at sætte et særligt fokus på at have masser af produkter fra netop HP i vores sortiment.

Du finder dem alle ved at navigere rundt på denne side. Vi har mere end 100 blækpatroner fra HP, og de varierer alle i farve, størrelse og type. En sort blækpatron er altid nødvendig, idet de fleste udprintninger står med denne farve som standard. Derudover kan du supplere med de generelle hovedfarver. Det gælder magenta, gul og cyan. På den måde får din printer rigeligt at arbejde med, og du vil med et stort nok udvalg kunne printe hvad som helst ud, og få et godt resultat hver gang.

Priserne er generelt lig med de fleste andre producenter af blækpatroner, og derfor er der mange, der vælger HP. Man får nemlig altid kvalitet for pengene. Særligt når vi samtidig tager højde for, hvordan der i patronerne fra HP ofte er blæk nok til rigtigt mange udskrivninger. Det afhænger naturligvis også af størrelsen på patronerne, men selv med de mindste blækpatroner vil du kunne printe en rigtig fornuftig mængde.

Mangler du mere?

Hvis du har brug for mere end blot blækpatroner, er det oplagt at kigge lidt rundt i nogle andre kategorier her på siden. Når du har fundet de HP blækpatroner, som du skal bruge, vil de blive gemt i kurven, og herefter kan du frit browse rundt og tjekke vores øvrige produkter til kontor og hjem. Vi har alt fra avancerede printere til almindelige skriveredskaber! Der er altså nok at se nærmere på, såfremt du finder det relevant.

Men først og fremmest anbefaler vi, at du tjekker det store udvalg af HP blækpatroner. Du finder det herunder, og du har frie hænder til at læse nærmere om hvert enkelt af de produkter, som du finder interessant. For at få et optimalt overblik kan du også sortere produkterne efter visse faktorer - for eksempel efter pris. Herefter vil de billigste blækpatroner blive vist øverst, også kan du ellers rulle ned og finde en patron, der passer. God fornøjelse!

 

.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 161

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5