cookies

Brother

Uden toner kan en laserprinter ikke udskrive. Så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og vælge lasertoner af absolut fineste kvalitet? Brother er en fremragende producent, som er enormt populær i Danmark. De er gode, når det kommer til print, papir, blæk og toner, og derfor har vi valgt at have flere af deres produkter klar i vores sortiment af toner.

Derfor skal du vælge Brother toner

Brother lasertoner er effektive og fås i mange forskellige varianter. Brother er et af de absolut største brands i verden inden for produktionen af lasertoner, så det er ikke overraskende, at de også er førende, når vi ser nærmere på kvaliteten.

I vores udvalg finder du mere end 60 forskellige lasertoner fra Brother. Dermed er valgmulighederne mange. For at finde de produkter, der passer dig bedst, skal du naturligvis overveje mængde, kapacitet, kompatibilitet og ikke mindst farve. Selv de mindste lasertonere fra Brother holder forholdsvis længe, og da vi i forvejen går ud fra, at du har en laserprinter, bør de også fungere fint hertil.

Almindelige toner fra Brother går primært fra 1K til 6K, men de kan også sagtens komme endnu højere op. Der er produkter til ethvert behov. En anden vigtig ting at overveje vil altid være farver. Du skal naturligvis vælge de farver, som du har brug for. Måske er du løbet tør for en enkelt farve, men derfor kan det stadig være smart at købe bredt ind, så du ikke løber tør for andre også. Udvalget af farver er lig med det udvalg, som du ville finde i klassiske blækpatroner. Du kan blandt andet få farver i gul, magenta og cyan. Overordnet dækker de hele regnbuen ind. For manges vedkommende vil det dog også være alt nok at benytte en sort farve alene. De fleste dokumenter kræver nemlig kun en sort skrift, så med sort toner fra Brother kan din printer sagtens være klar og funktionel - så længe du selv ved, hvad du får brug for at printe!

Værd at vide om toner og laserprint

De findes to primære typer af printere. Først har vi blækprintere, som er de klassiske printere, der sender dråber af blæk ned på papiret for at skabe et færdigt resultat, der lever op til det, du ser på skærmen. Derudover har vi laserprintere, som fungerer lidt anderledes. Disse benytter sig af toner, hvorfor de er særligt relevante at se nærmere på. Laserprinteren opvarmer sine toner, som i virkeligheden er en form for pulver, og binder det derefter til papiret, så man til sidst får et færdigt dokument på samme måde.

Fordelen ved at benytte sig af laserprintere - og dermed også toner - er, at de er hurtige til at printe og typisk giver de også enormt præcise resultater. Generelt man kan man printe hurtigt, og man løber heller ikke tør for toner nær så ofte, som man løber tør for blækpatroner.

Du får altså en masse ud af at benytte toner i længden. En laserprinter er som regel dyrere i begyndelsen, men det har sine fordele at benytte én. Mange laserprintere kommer også med flere andre medfulgte funktioner, som for eksempel scan. Brother producerer ikke blot toner, men også selve printere, og disse fungerer selvsagt fint sammen. I alle tilfælde giver det i hvert fald mening at benytte sig af Brother toner, hvis du går op i at printe dokumenter af høj kvalitet.

Brother lasertoner - tjek vores sortiment

Som sagt finder du masser af toner fra Brother her hos Papir & Blæk. Denne kategori dækker nemlig specifikt over disse, så du kan lynhurtigt få dig et overblik ved at kigge lidt rundt her på denne side. Hvis du finder noget, der interesserer dig, og du giver dig til at bestille: Så har vi dag-til-dag levering og sender produkterne af sted til dig, så du modtager dem hurtigst muligt.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 80

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4