cookies

Canon

Har du en printer drevet af laser toner, så er du godt stillet. Private personer, organisationer eller virksomheder med store printerbehov i dagligdagen vælger typisk at købe en printer med laser toner. Og det er en ganske fornuftigt beslutning, for det er rigtig mange fordele ved at vælge denne løsning. For det første er det en rigtig økonomisk måde at printe på, og så får man med en laser toner fra Canon også en meget hurtig og meget præcis udskrift. Linjerne bliver klare og skarpe, så her har du en fremragende maskine, der kan det meste.

Når du køber en laser printer med laser toner, så køber du en teknologi, der er ganske avanceret. Inde i maskinen foregår processen overordnet beskrevet sådan, at en tromle ruller hen over papiret, når du trykker 'udskriv' på dit dokument. 

Tromlen markerer papiret med en hel masse symboler, som bliver til den udskrift, du ønsker. For når papiret er markeret føres laser toner ud over papiret i støvform, og det brændes fast i papiret på de markerede felter, og så er den klar til brug.

Oplev mange fordele med laser toner

Laser toner fra Canon har masser af fordele. Udskriften er klar til brug med det samme, for laser toner er ikke som blæk, som ofte har brug for lidt tid til at tørre. Med laser toner kommer du ikke til at gnide farverne ud og ødelægge udskriften, hvis du skal røre papiret med det samme.

Samtidig er levetiden på en laser toner lang. Man skifter en Canon-laser toner mere sjældent end en blækpatron, og typisk koster en udskrift i sort/hvid det halve af det, som en blækudskrift koster. Alligevel går man ikke på kompromis med kvaliteten, for en laser toner er enormt præcis og dækker rigtig godt.

Stort udvalg af Canon-toner i webshoppen

Du vil opleve, at indkøbsprisen på en laserprinter kan være en anelse højere end prisen på en printer drevet af blæk. Det skyldes de noget mere avancerede komponenter i maskinen, som er med til at gøre, at du også vil opleve en stor besparelse på sigt. For indkøbsprisen er hurtigt tjent ind igen, hvis dine printerbehov svarer til det nævnte her på siden. 

I vores webshop her på papirogblaek.dk finder du et stort udvalg i produkter fra Canon. Vi har en lang række laser toner i både sorte nuancer og i farver, og på vores hylder her på siden finder du helt sikkert også en model, der er kompatibel med din printer. Husk at det er sikkert og nemt at handle via vores webshop, og at vi garanterer hurtig levering lige til døren.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4