cookies

HP

Kun få IT-brands er lige så kendte som HP. Det amerikanske firma er en af de største producenter af lasertoner i verden, og vi har samlet langt over 100 varianter i vores sortiment. Med HP er du garanteret kvalitet - deres toner og printere anses som nogle af de absolut bedste.

Hvorfor vælge HP toner?

HP toner fungerer bare. De er designede til at virke første gang du benytter dem, og hver gang derefter - lige indtil det er tid til en naturlig udskiftning. Selv holdbarheden er fantastisk, for HP toner holder længe. Deres kapacitet er høj. Udskrifterne vil næsten altid være bemærkelsesværdigt gode. Ofte siges det, at blækpatroner giver mere præcise resultater end toner, om end de er langsommere - men med de bedste toner fra HP er der ikke den helt store forskel. Det er altså en god all-round løsning, da du får høj kvalitet på udskrifterne samtidig med de almindelige fordele ved lasertoner stadig gælder. Mere om dem lidt senere, i øvrigt.

HP har naturligvis udviklet deres toner således, at de fungerer særligt godt sammen med laserprinterne fra HP. Printere fra HP er muligvis de mest udbredte i de danske hjem og kontorer; hvis ikke er det tæt på. Dermed er der en fin chance for, at du har en laserprinter, der er særligt kompatibel med HP’s toner.

En af grundene til, at kvaliteten er høj hos HP, er, at deres toner har et yderst lavt smeltepunkt, hvilket er lig med en hurtig fusion med selve papiret, men det giver også bedre beskyttelse til printeren og holder den kørende længere. Samtidig formår HP at kombinere farverne på en måde, der er så virkelighedstro som overhovedet muligt. De fleste specifikke farver kræver en blanding af basisfarverne, og her spiller de originale toner fra HP enormt godt sammen med hinanden.

Fordele ved lasertoner

Der er et par generelle fordele ved lasertoner frem for de traditionelle blækpatroner. Siden du læser med her, går vi stærkt ud fra, at du enten har en laserprinter eller forventer at skulle benytte én. Toner er nemlig kun relevante til laserprintere. Og der er naturligvis en række vigtige fordele ved at benytte laserprinter (samt toner) frem for blækprinter og patroner.

Det går nemlig en hel del stærkere ved at laserprinte. Du kan printe flere dokumenter på kortere tid. Samtidig holder tonerne typisk længere end blækpatroner gør. Mange moderne toner produceres på en særdeles miljøvenlig måde - det er blandt andet noget, som HP går op i - så her er der igen et godt argument.

Ulemperne er, at kvaliteten til tider kan være en smule mere præcis ved blækprintere, samt at omkostningerne i begyndelsen er et stykke højere for laserprintere. Det udligner sig dog siden hen, da laserprinteren er billigst at holde kørende, når først du benytter dig af den. Her skal man altså personligt overveje, hvilke fordele der tiltaler én mest, men i alle tilfælde er toner fra HP det perfekte valg, hvis du allerede benytter en laserprinter og har brug for et par fine toner til den.

Du finder vores udvalg af HP toner på denne side. Der er masser af forskellige produkter at vælge imellem, så du kan passende finde lige det, du har brug for. Det gælder uanset om du blot er løbet tør for en enkelt farve, eller om hele printeren skal forsynes igen. Vi tager desuden imod bestillinger fra alle - privatkunder såvel som erhvervskunder. Der er altså intet der står i vejen for, at du får fat i de bedste HP toner via Papir & Blæk!

 

.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 182

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5