cookies

Epson WorkForce WF-2510WF

Lagerstatus: På lager

611,00 DKK

Flere visninger

Beskrivelse

WorkForce WF-2510WF

Denne alt i en-printer har et kompakt design med et lille pladskrav, hvilket gør den ideel til hjemmekontoret. WF-2510WF er robust og slidstærk, og så giver den mulighed for at udskrive fra smartphones og tablet-pcer med Epson iPrint.

WorkForce WF-2510WF anvender Epsons hurtigtørrende DURABrite Ultra-blæk til udskrivning af virksomhedsdokumenter i professionel kvalitet, hvilket gør udskrifterne vandfaste, udtværingsfri og modstandsdygtig over for highlightere. Patronerne fås også i størrelse XL, hvilket giver brugerne mulighed for at udskrive op til 2,5 gange så mange sider og dermed nedbringe omkostningerne1.

Denne printer har også fleksible forbindelsesmuligheder og kan forbindes til netværk via Wi-Fi. Med den automatiske Wi-Fi-opsætning behøver brugerne ikke at kende deres netværksindstillinger eller anvende et USB-kabel ved opsætningen, da printeren automatisk finder den relevante forbindelsesindstilling, så den kan konfigurere sig selv.

Epson iPrint giver brugeren mulighed for at udskrive trådløst fra smartphones og tablet-pcer på kontoret. WorkForce WF-2510WF er også udstyret med en robust 100-arks-papirbakke bagpå, hvilket giver mediefleksibilitet for en lang række papirtyper.

Yderligere information

Varenummer EPSCC58303
Vægt 6.6000
Brand EPS
GTIN 8715946514093