cookies

Handelsbetingelser

Bestilling:

Når du handler hos Papirogblæk.dk skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon

Betaling:

Papirogblaek.dk tager i modtager følgende betaling Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, forbrugsforeningen og mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Bankoverførsel:
Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Ean:
Ean betaling er for virksomheder som har et Ean nr. pakker som er bestilt med Ean nr kan ikke sendes til andre adresser end firma adressen.

Viabill:
Ved betaling med Viabill får du dine vare hurtigt men venter med at betale, dette er rente og afdrags frit og en god måde at betale.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
papirogblaek.dk bruger en sikker forbindelse, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Forsendelse:

Forsendelsesomkostning 49,- Vi levere kun i Danmark.
Privat levering - sendes til selvvalgt pakkeshop, valget fortages ved bestilling.
Erhvervs levering - Pakken sendes direkte til leveringsadresse, denne levering kræver at virksomheden har et gyldigt cvr. nummer. Ved ikke gyldigt cvr nummer forbeholder papir og blæk sig ret til at sende pakken som privat person.

Priser:

Alle priserne er incl. moms. Vi forbeholder os ret til prisændringer og tager forbehold for trykfejl.

Levering:

Vi sender varen fra Papirogblæk.dk i løbet af 1-3 hverdage.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores grossister.
Skulle dette være tilfældet forsøger vi at kontakte dig.

Afhentning:

Hvis pakken ønskes afhentes, skal Papir og blæk kontaktes pr. tlf. der ilægges et Express gebyr på 225,- pr alm. pakke.

Fortrydelsesret:

Bestillinger hos papirogblaek.dk er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Jævnfør lovgivningen har du som forbruger krav på at kunne besigtige og afprøve varen i samme omfang som i en fysisk forretning. Du har dog, i henhold til den nye lovgivning, som forbruger ret til også at returnere en varer der har været brugt ud over dette, dog skal du i et sådan tilfælde være opmærksom på at du ved returnering af en brugt varer ikke er berettiget til en fuld refusion. Såfremt en brugt vare returneres vil papirogblaek.dk i henhold til gældende lov fastsætte varens værdiforringelse, og er således kun forpligtiget til at udbetale differencen mellem den oprindeligt betalte pris og den af papirogblaek.dk fastsatte værdiforringelse.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inklusiv fragt, men minus eventuelle gebyrer. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden. Du skal ved returnering være opmærksom på at du som kunde bærer ansvaret for varen såfremt den beskadiges eller bortkommer i forbindelse med returneringen.

Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men som det fremgår ovenfor bærer du ansvaret for varen ved returnering og vi anbefaler derfor at du, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, gemmer kasse og anden emballage. Vær desuden opmærksom på at der afhængigt af varetype kan være en værdiforringelse ved brud på f.eks. producentens forsegling.

Tilbagebetaling af dit tilgodehavende sker på samme måde som den er modtaget. Det vil sige at har du betalt via bankoverførsel, så laves en bankoverførsel. Du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer. Har du betalt online med betalingskort vil dit tilgodehavende blive tilbageført via dette. Udbetaler dit tilgodehavende når vi har modtaget og kontrolleret den returnerede vare, samt fastslået en evt. værdiforringelse, og senest 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne.

Beskadiget under transporten:

Som regel kommer pakken hel frem - skulle der være sket din pakke noget skriv til info@papirogblaek.dk

Fortrolighed:

Papirogblæk.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på papirogblæk.dk bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

• Hvilket land kommer den besøgende fra
• Hvordan finder de besøgende vores side
• Hvilken browser bruger de besøgende
• Hvilken skærmopløsning har de besøgende
• Hvilken side kommer den besøgende ind på
• Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
• Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
• Hvor mange side ser den besøgende

Papir og Blæk
Viemosevej 73
4913 Horslunde
Tlf. 42 57 12 34
Mail: info@papirogblaek.dk
Cvr.nr. 30217616