cookies

Ergonomiske mus & tastaturer

Ergonomiske mus og tastaturer er særligt designede til at give optimal støtte og fleksibilitet til håndled, hænder og arme, når du benytter en computer. Det kan give rigtigt mange fordele i længden, idet du kan undgå skader, spændinger og lokal muskeltræthed. Mange overser ergonomiske mus til fordel for almindelige varianter, men når først du har prøvet en ergonomisk mus, vil du aldrig vende tilbage igen - det føles nemlig langt mere naturligt!

Brugbare mus til gode priser

Når du kigger på udvalget af ergonomiske mus, vil du meget hurtigt opdage, at de ser en smule anderledes ud en de mus, som sædvanligvis benyttes. Musene er nemlig oprejste, hvilket giver hånden et bedre og mere naturligt greb. Det er ikke et fladt greb som ved en almindelig mus, men i stedet et højere og mere balanceret greb.

Det ser måske lidt sjovt ud, når man vurderer på musens udseende, men faktum er, at det virker. Det skåner hånden for potentielle skader, da musen er specielt designet til komfort og sund langvarigt brug.

En ergonomisk mus er særlig oplagt til computeren på kontoret, da mange benytter adskillige timer om ugen her. Det anbefales dog også, at du benytter denne type mus i hjemmet. Hvis du ofte spiller computerspil, kan det være en rigtig god investering, da din hånd bliver skånet bedre og selve positionen føles mere optimal. Hvis du er grafisk designer, eller på anden vis arbejder kreativt via computeren, er det igen en rigtig fornuftig investering.

Prismæssigt er musene nogle gange lidt højere end markedets standardprodukter, men der er også prisvenlige løsninger. Vi har et varieret udvalg af gode mus til forskellige priser, så der er noget til enhver smag. Nogle kunder har et særligt fokus på prisen, mens andre ønsker så mange funktioner som muligt. Vi forsøger at dække alle behov ind så du kan finde, hvad du personligt har brug for.

Både til højre- og venstrehåndede

Frygt ikke, hvis du er venstrehåndet: Vi har ergonomiske mus og tastaturer, der passer til både højre- og venstrehåndede. Ingen bliver overset, og du kan selv vælge dit foretrukne produkt i sortimentet. De ergonomiske mus varierer ligeledes i størrelse, hvilket naturligvis er en anden relevant faktor. Nogle har store hænder, mens andre har små hænder. Der er altså intet, der står i vejen for, at du finder den helt rette mus med de bedste fordele.

Bredt udvalg af populære mærker

Hos Papir & Blæk forsøger vi altid at have en række forskellige mærker til rådighed. Det skaber flere valgmuligheder, og det bringer så meget kvalitet ind i sortimentet som muligt. Derfor har vi også adskillige mærker klar, når det gælder ergonomiske mus og tastaturer. Du finder blandt andet mus i mærkerne Evoluent, PenClic, CMO, 3M og Oyster. Alle disse er kendt for at levere solide produkter, og de har efterhånden alle etableret sig blandt markedets førende producenter af mus - og særligt på markedet for ergonomiske mus.

Vi anbefaler, at du selv tager et kig på udvalget og undersøger hver enkelt mus nærmere. Fordelene ved en ergonomisk mus (eller et ergonomisk tastatur for den sags skyld) er enorme, så det er en god idé at komme i gang så hurtigt som muligt. På den måde kan du let skåne håndled, arme, skuldre og nakke for skader og spændinger. Vi har dag-til-dag levering, når du bestiller inden kl. 16 på en hverdag. Dermed vil du på super kort tid have dine nye produkter til rådighed, hvad enten det drejer sig om en bestilling til hjemmet, kontoret eller virksomheden.

Skulle du få brug for andre ergonomiske produkter, kan du tjekke vores hovedkategori for Ergonomi. Her finder du nemlig endnu mere relevant udstyr i forbindelse med at arbejde så effektivt, sikkert og skånsomt som muligt. I første omgang skal det dog handle særligt om de ergonomiske mus og tastaturer, så tag endelig et kig på sortimentet her på denne side!

Tabel Liste

Sorter faldende

6 vare(r)