cookies

Modtag RSS

Kontorartikler

Hos Papir og Blæk forhandler vi en bred vifte af forskellige kontorartikler både til privat og erhverv. I vort alsidige og brede sortiment af kontorartikler kan du finde alt lige fra ringbind til plastiklommer, brevbakker, clips og meget andet. Herudover rummer sortimentet blandt andet også skriveartikler, lamineringspapir og hæftemaskiner i et stort udvalg. Vi forhandler kort og godt alle tænkelige produkter indenfor kategorien kontorartikler. Til ethvert behov – og til konkurrencedygtige priser.

Kontorartikler af høj kvalitet


Vi går meget op i kvalitet, og alle vores produkter har det tilfælles, at netop kvaliteten er i orden. Vores sortiment inkluderer produkter fra de bedste og mest velkendte mærker - heriblandt Esselte, Leitz, Pilot, Rapid, 3M og mange flere. En god producent er som regel også lig med et godt produkt. Da der er tale om kontorartikler - et meget bredt emne - er der naturligvis altid mange fortrinlige mærker at vælge imellem, når det kommer til udstyret.

Kontorartikler skal helst være holdbare. Det er et problem, når en hæftemaskine går i stykker, eller når en rulle tape ikke er stærk nok til at sætte noget sammen. Vi leverer produkter, der generelt bare fungerer, som de skal - og det gælder samtlige af kontorartiklerne i sortimentet.

Det funktionelle er én ting. Noget andet er, at man skal have udstyr, som man er glad for, og som passer godt ind i kontoret. Vi kan tage eksempel i ringbind, registre og faneblade, som helst skal se pæne ud og være velorganiserede. Det er altid bedst med produkter, der er simple og som ikke skaber unødvendig forvirring. De skal passe ind i kontorets stil, for det gør som regel alting mere overskueligt.

Den bedste måde at finde et kvalitetsprodukt er ved at vælge et godt mærke. I vores udvalg finder du flere gode producenter at vælge imellem, hvilket bør gøre det lettere at finde de helt rette kontorartikler.


Stort sortiment både til privat og erhverv

Når du køber hos Papir og Blæk, er det underordnet om du køber som privatperson eller som virksomhed. Vi tager nemlig imod alle kunder, og vi har samtidig et sortiment, der egner sig til alle typer kunder. Med andre ord har vi altså både produkter, som kan bruges generelt i hjemmet, i det private kontor, men også på den professionelle arbejdsplads.

Mængden af varer er også helt op til dig. Hvis du blot skal bruge nogle enkelte ting, kan du bestille - og det samme gælder, hvis du har brug for en stor ordre, der virkelig transformerer kontoret. I alle tilfælde har vi hurtig dag-til-dag levering, såfremt du bestiller inden kl. 16 på en hverdag.


Konkurrencedygtige priser

Vi ved udmærket, at vi som forhandler af kontorartikler bliver bedømt på prisen. Ved siden af selve kvaliteten vil mange nok mene, at det er den vigtigste faktor. Vi sætter altid kvaliteten forrest, men vi går også meget op i at kunne tilbyde gode og konkurrencedygtige priser på samtlige af vores produkter. Når du har fundet et kvalitetsprodukt, som du kan bruge til praktiske formål i dagligdagen eller på arbejdet, så kan du dermed også forvente at få det til en fair pris.

Nogle artikler er selvsagt dyrere end andre, da produktionsudgifterne har været høje. Sådan er det med mange typer varer. Det, som vi stræber efter, er at have så retfærdige priser som muligt og ikke mindst at have attraktive priser sammenlignet med andre forretninger. Det er i vores bedste interesse, at du får en fantastisk oplevelse, når du handler hos Papir og Blæk.


Vores kategorier

Kontorartikler dækker bredt, så derfor har vi opdelt artiklerne i forskellige kategorier, som du kan klikke dig videre til her på siden. Hvis der er noget bestemt, som du leder efter, skal du altså bare finde den rette underkategori og derefter kan du se nærmere på de enkelte produkter.

Blandt de vigtigste har vi arbejdsmapper, faneblade, hul- og hæftemaskiner, skriveartikler, sakse, tape, lim, plastikomslag og meget, meget mere. Dette var endda blot nogle få eksempler. Kig selv på udvalget og få et endnu større overblik.

Hvis du eksempelvis har brug for blyanter, kuglepenne og markers, går du bare ind i kategorien “Skriveartikler” og ser dig lidt omkring. Her vil der igen være lidt underkategorier. Vores produkter er nemlig sorteret således, at det er super nemt for dig at finde det rette produkt, uden noget som helst rod og besvær.

Vi forsøger nemlig - så godt som vi kan - at dække alle behov til kontoret ind. Hvad enten du har brug for noget at skrive med, noget at viske ud med, noget at opbevare dine dokumenter i, eller noget helt andet, så er der en rigtig god chance for at du kan finde de rette produkter i vores sortiment.


Vi har også papir, blæk og IT-udstyr

Lige nu handler det selvfølgelig om kontorartikler, men hvis du har brug for øvrige produkter, der er nogenlunde relaterede til disse, så kan du også tjekke vores øvrige hovedkategorier. Du finder dem i den øverste menu her på siden. Vi har blandt andet papir: Et hav af forskellige typer, lige fra kopipapir til blokke, ruller og fotopapir. Hvis du printer oftere, end du skriver, giver det fremragende mening også at se nærmere på vores blækpatroner. Vi har nemlig samlet mange af markedets bedste i denne kategori.

Desuden kan vi tilbyde en række relevant IT-udstyr, som ligeledes er godt at have klar på kontoret. Kontorartiklerne, som du finder her, dækker det meste manuelle arbejde og giver dig mulighed for at organisere kontoret på bedst mulig vis, men vi ved også godt, at efterspørgslen efter IT-udstyr er rigtig høj. Tag derfor også et kig dér, såfremt du vil dække kontoret ind så godt som muligt!


Tjek udvalget med det samme

Siden du allerede er kommet så langt med at læse om vores kontorartikler, kan du lige så godt give dig i kast med udvalget! Måske ved du allerede præcist, hvad du har brug for, og i så fald handler det bare om at finde den rette kategori. Ellers er det oplagt at kigge lidt rundt i vores kontorartikler, for vi har med sikkerhed også et par redskaber, som er relevante, men som ofte overses.

Du kan se nærmere på vores specifikke produkter ved at kigge herunder. Der følger information, billeder og beskrivelser med, så du ved, hvad du får ud af dit køb!