cookies

Modtag RSS

Kontorartikler

Hos Papir og Blæk forhandler vi en bred vifte af forskellige kontorartikler både til privat og erhverv. I vort alsidige og brede sortiment af kontorartikler kan du finde alt lige fra ringbind til plastiklommer, brevbakker, clips og meget andet. Herudover rummer sortimentet blandt andet også skriveartikler, lamineringspapir, hæftemaskiner og plastiklommer i et stort udvalg. Vi forhandler kort og godt alle tænkelige produkter indenfor kategorien kontorartikler til ethvert behov – og til konkurrencedygtige priser.

Kontorartikler af høj kvalitet

Fælles for alle produkter i hele vort store sortiment er, at produkterne er af højeste kvalitet. Vi forhandler gode kvalitetsprodukter fra velkendte mærker som blandt andet Esselte, Leitz, Pilot, Rapid, 3M m.fl. Dette er din sikkerhed for at få et godt og solidt kvalitetsprodukt, som du kan få glæde af i de næste mange år frem.

Stort sortiment både til privat og erhverv

Uanset om du handler som privatperson eller på vegne af en virksomhed, vil der være rig mulighed for, at du hos Papir og Blæk kan finde lige netop den type af kontorforsyning, som du måtte være på udkig efter. Vort sortiment rummer både produkter, som kan anvendes på det private kontor samt på den professionelle arbejdsplads.

Konkurrencedygtige priser

Hos Papir og Blæk lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde produkter af en vis standard – men til konkurrencedygtige priser. Derfor kan du som kunde hos os altid forvente at modtage kvalitet, der lever fuldt ud op til dine forventninger – og altid indenfor et fair og rimeligt prisleje. Tag et kig på det store og brede sortiment af kontorartikler og find lige netop det du er på jagt efter.