cookies

Elastikmapper

Det kan ofte være svært at holde styr på diverse papirer og småting, som let kan blive væk. Det gælder både for unge studerende og travle kontorarbejdere. I en travl hverdag er det en rigtig god idé at have et sted til opbevaring af vigtige dokumenter, hvor du hurtigt kan finde dem igen.

Netop til det formål kan elastikmapper være en stor hjælp. Elastikmapper er praktiske i størrelsen, og de fylder ikke meget. Derfor er de ideelle at bruge til opbevaring af vigtige papirer, også når man er på farten. De kan nemt tages med i tasken på vej til arbejde eller skolen. Selvom elastikmapper ikke fylder meget, er der alligevel plads til at opbevare mange papirer ad gangen. Foruden at kunne bruges til bankpapirer, noter osv. kan elastikmapper også vise sig nyttige i hjemmet, f.eks. til opbevaring af familiebilleder.

Når du samler dine vigtige dokumenter i en elastikmappe, er du sikker på, at de ikke bliver krøllede, og at ingen papirer bliver væk i mængden.

Hos papirogblaek.dk har vi et stort udvalg af elastikmapper i flere forskellige farver. De fleste elastikmapper er beregnet at opbevare papirer af A4-format.

Elastikmapperne kan fås til meget fordelagtige priser, så man kan roligt investere i et par stykker, hvis man ønsker at dele forskellige emner op i forskellige mapper. 

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)