cookies

Forsendelse

Hvis du ofte sender breve og pakker med posten, er det en rigtig god idé at have kuverter i flere forskellige størrelser ved hånden, så du kan sende posten af sted - uanset størrelsen.

Hos papirogblaek.dk fører vi et bredt udvalg af konvolutter, kuverter og poser til forsendelse af både breve og pakker.

Vores kuverter kan fås i mange forskellige størrelser, så du både kan sende store og små breve uden besvær. Nogle af vores kuverter er foret med bobleplast, så brevet ikke tager skade under forsendelsen.

Foruden kuverter til breve, kan du også købe poser til forsendelse af pakker.

Det kan ofte være svært at finde den rigtige emballage pakker. Når du skal sende en pakke, er det naturligvis vigtigt, at indholdet er godt beskyttet og forbliver intakt. For at sikre dig, at pakken kommer frem i god behold, er det derfor en god idé at købe forsendelsesposer.

Hos papirogblaek.dk kan du finde et stort udvalg af forsendelsesposer af plastic i mange forskellige størrelser. Forsendelsesposerne er i god kvalitet, og de garanterer, at din pakke ikke bliver beskadiget af hverken vind eller vejr. Vores forsendelsesposer kan fås i store mængder til meget fornuftige priser, så du aldrig kommer til at mangle dem, når du skal sende en pakke.