cookies

Hængemappeskabe/-vogne

Hvis du gør brug af hængemapper til at organisere dine vigtige dokumenter, er det en rigtig god idé at holde dem samlet, så du altid nemt kan finde dem. Til det formål kan du med fordel anskaffe dig en hængemappevogn, som kan hjælpe med at holde dine hængemapper organiseret.

En hængemappevogn kan være vanskelig at finde i butikker – men hos Papir og Blæk har du mulighed for at finde netop disse i en solid og gedigent kvalitet – og indenfor et fornuftigt prisleje.

En hængemappevogn fylder ikke særlig meget, men til gengæld kan den rumme mange hængemapper ad gangen. Derfor vil den være en meget smart tilføjelse til kontoret, hvor den kan hjælpe med at skabe bedre orden i dit arbejdsmiljø.

Med en hængemappevogn er du sikker på, at dine vigtige papirer ikke bliver væk, og du ved præcist hvor de er, når du skal bruge dem. Du kan tilmed ordne mapperne efter forskellige emner og dermed holde det bedst mulige overblik.  

Hængemappevogne af høj kvalitet

Vores hængemappevogne passer til hængemapper i A4-størrelse, og de kan fås med både låg og lås, hvis du ønsker det. Vi forhandler to forskellige størrelser af hængemappevogne, så du kan vælge mellem en kapacitet til 75 eller 100 hængemapper. Produkterne stammer fra den velkendte producent af tilbehør til kontor, Esselte, hvilket gør, at du er sikker på at få et solidt og robust produkt af høj kvalitet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.