cookies

lineal

En lineal er på mange måder et genialt redskab. Du kan måle længden på små genstande, og du kan samtidig tegne lige linjer på papir med linealen som hjælpemiddel. Linealen er et must til ethvert kontor og til enhver studerende.

Lineal som redskab til kontoret

Uanset om du har et hjemmekontor eller om du handler på vegne af en virksomhed, så er det altid smart at have en lineal klar til kontorarbejdet. Det er et redskab, som måske ikke nødvendigvis bruges ofte, men til gengæld er det svært at undvære en lineal, når endelig der er brug for den. Særligt når man har brug for at tegne lige linjer, men til små målinger er dens funktionalitet også helt i top.

Lineal til skolebrug

Til skole og studie er linealen et uundværligt redskab. Den bruges særligt inden for matematikken, men den er også relevant til andre fag. I alle tilfælde er det rart at have en lineal med sig i tasken, og det gælder uanset om der er tale om folkeskolen, gymnasiet, en teknisk uddannelse og i mange tilfælde endda også universitetet.

Kvalitetsprodukter hos Papir og Blæk

Hos Papir og Blæk finder du et fint udvalg af linealer af høj kvalitet. De er prisvenlige, og de holder. Samtidig har vi et par forskellige linealer i sortimentet - det giver dig mulighed for at finde præcis dén, som du har brug for. Den største forskel på vores linealer er længden. Vores korteste lineal er 16 centimeter, mens den længste er 40. Materialemæssigt kan vi både tilbyde linealer i klar plast og naturligvis også i aluminium.

Den vigtigste faktor for en lineal er dens præcision. Produkterne i vores sortiment er gennemtestede og godkendte inden de kommer på markedet, så på dette punkt er der ingen problemer. Noget, som du eventuelt selv kan vurdere, er, hvorvidt du ønsker en let eller tung lineal. En let lineal er lettere at hive frem - og materialet er som regel billigere. Til gengæld kan en tungere lineal være god til visse opgaver, da den virker mere stabil at arbejde med. For eksempel hvis du skal tegne helt præcise linjer med linealen som hjælpemiddel. De bedste linealer kommer med skridsikker gummibelægning, hvilket gør dem endnu mere holdbare og stabile.

Se også vores andre kontorartikler

Hos Papir og Blæk tilbyder vi naturligvis meget mere end blot linealer. Hvis du samtidig har brug for flere kontorartikler, giver det rigtig god mening at tjekke hovedkategorien med disse artikler, hvor du blandt andet kan klikke dig videre til skriveredskaber, sakse, mapper og meget mere. Med andre ord kan du finde lige præcis det, som du har behov for - uanset om det gælder studie, kontor eller erhverv.

Kontorartikler er heller ikke det eneste. Vi har også papir, blæk og maskiner klar i sortimentet. Kig eventuelt lidt rundt omkring på siden. Det kan være, at du finder nogle redskaber, som kunne være nyttige at have klar i dagligdagen. Ellers er du velkommen til at vælge din foretrukne lineal og komme den i indkøbskurven. Vi tilbyder dag-til-dag levering, når du bestiller inden kl. 16 på en hverdag. Dermed kan du lynhurtigt få dine foretrukne produkter til rådighed.

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

 • Lineal aluminium 15cm

  Lineal aluminium 15cm

  65,00 DKK
 • Lineal aluminium 40cm

  Lineal aluminium 40cm

  90,00 DKK
 • Lineal aluminium 50cm

  Lineal aluminium 50cm

  95,00 DKK