cookies

Farveblyanter

Tabel Liste

Sorter faldende

23 vare(r)

Farveblyanter

 

Farveblyanter kan være til meget nytte, både på hobbyplan og ligeledes med henblik på kontorarbejde. De fungerer godt til skrivning, når du har brug for at lave notater i forskellige farver. Farveblyanter egner sig samtidig godt til tegning og anden form for underholdning. Derfor er blyanterne oplagte at have i både hjem og kontor.

 

Staedtler - Kvalitetsblyanter der holder

 

Et af de mest fremtrædende mærker inden for skriveudstyr er Staedtler. De producerer kvalitetsblyanter i massevis, og det gælder også farveblyanter. Her er der lidt forskellige størrelser og varianter at vælge imellem. Hos Papir & Blæk forhandler vi de bedste Staedtler farveblyanter, da vi sætter en ære i at have de bedste produkter til rådighed i sortimentet.

 

I udvalget af Staedtler blyanter finder du forskellige tykkelser. Alle blyanter har den kendte trekantsform, men hvor nogle er tynde og fine, så er andre farveblyanter tykke. Sidstnævnte også kendt som jumbo - altså store blyanter, der fylder godt i hånden, hvilket mange foretrækker.

 

De har hver især deres egne fordele, når det kommer til skrivning og tegning. Desuden kan du både finde pakker med henholdsvis 10, 12, 24 og 36 blyanter i. Her er hele regnbuen som regel dækket ind. Alle pakker indeholder som udgangspunkt de generelle farver: Hvid, sort, rød, blå, gul, grøn, samt mange flere alt efter pakkestørrelsen.

 

Staedtler er primært kendt for den fantastiske kvalitet og holdbarhed. Alle blyanter slides ned før eller senere, men Staedtler skiller sig ud på det punkt, at kvaliteten stadig er rigtig høj, selv når store dele af blyanten er blevet opbrugt. Farverne er klare og tydelige - og de ligger godt i hånden.

 

Farveblyanter til børn

 

Farveblyanter er især populære blandt børn, da de kan bruges på mere kreativ vis end almindelige blyanter. For børn er blyanter noget, der bruges til at skrive og tegne med. Her er Staedtler nok det bedste mærke, så det giver rigtig god mening at finde farver herfra.

 

De er for eksempel gode at have med i skolen: I kreative fag som billedkunst siger det lidt sig selv, men også i de øvrige fag kan man få gavn af farveblyanter. Særligt når der skal tages notater, der markeres forskelligt - for det kan ofte være brugbart og smart. Og det er gældende hele vejen op igennem skolesystemet: Lige fra de tidlige år, og op til de afsluttende år, hvor notater bliver særligt vigtige.

 

Med det sagt, så er farveblyanter til børn også oplagte derhjemme. Simpelthen fordi de gør det nemmere at tegne, og fordi de er sjove at bruge til kreative formål. Når det kommer til tegneredskaber, så er blyanter i forskellige farver typisk det mest simple (og bedste) valg.

 

Farveblyanter til voksne

 

Farveblyanter kan også sagtens tages i brug af voksne. På nogle måder er det måske endda endnu mere relevant. I arbejdssammenhæng er det en rigtig fin fordel at kunne tage noter af forskellig karakter, og det er svært med almindelige blyanter og kuglepenne. Med farveblyanter kommer der lidt alternative muligheder. Ikke dårligt når det skal handle om effektivitet: Derfor er blyanter i forskellige farver altså brugbare for personer i alle aldre.

 

Dertil er det heller ikke kun børn, der er kreative med at tegne. Voksne kan i fritidssammenhæng også bruge farveblyanter til tegninger. Derfor behøver farveblyanter ikke kun at blive liggende på kontoret - de er også enormt gode til hobbybrug derhjemme. I hvert fald hvis du ønsker gode tegneredskaber.

 

Køb hos Papir & Blæk

 

Du kan købe dine farveblyanter her hos Papir & Blæk. Vi har et stort udvalg af gode produkter fra Staedtler, som du hurtigt kan få et overblik over på denne side. Priserne starter lavt, og der er lidt for enhver smag. Vi tilbyder desuden dag-til-dag levering og en god fragtpris på 49 kr. Tjek desuden vores øvrige sortiment, hvis der er mere, du skal have med i bestillingen.