cookies

Kontorforsyning til privat og erhverv


Den bedste arbejdsplads indeholder de bedste redskaber. Dette er klart for alle som har siddet foran en computer i flere timer dagligt. Ordet kontorforsyning står for ethvert produkt som bruges i dagligdagen til kontorarbejde.
Hos Papir & Blæk forhandler vi alt hvad der er brug for på en travl kontorplads. Hvad end du har brug for overblik, hjælp til arkivering, diverse skriveredskaber eller artikler til papirbehandling. Vi har fantastiske maskiner som sikrer det bedste resultat hver gang, kontorartikler der spreder sig fra gule post-its til kasseapparater, alt i IT udstyr som sikrer den mest behagelige brug af computere og enheder hver dag, og skulle der være brug for udstyr til afslapning i fritiden, kan vi også klare det. Vi ved at tusindvis af danskere hver dag står op til endnu 8 timer foran computerskærmen. Computerarbejde er normal forbundet med at sidde stille i den samme stilling, og kun bruge en lille del af hele kroppen. Disse hverdagens helte har brug for både det bedste udstyr der sikrer imod arbejdsskader og smerter forbundet med langtidsbrug af computer, og maskiner der virker som hurtige assistenter i enhver situation. Hverdagens små opgaver kan hurtigt blive en fornøjelse at skulle igennem, når man har sikret at man aldrig står i en situation der kunne løses lettere eller bedre hvis man blot havde bedre værktøj til rådighed. Et stærkt kontor gør det til en fornøjelse at arbejde, og sikrer at kaffepausen kan bruges uforstyrret, imens maskiner og andet værktøj arbejder på højtryk for at klare opgaven.

 Vi har mange flere kategorier af kontorartikler, for at sikre at vores kunder altid kan få det som de står og mangler. Vi tilbyder altid kontoratikler i den højeste kvalitet fra kendte mærker, såsom Dell, Brother, Leitz, Multicopy og Esselte. Vi tilbyder over 4.500 forskellige varer, og sørger altid for at opdatere vores udvalg når vi opdager endnu en juvel til vores samling. Hvis du har brug for hjælp til valg af printer, papir, toner eller andet, kan du klikke på vores link ”Guide og Artikler” hvor vi har samlet en hurtig hjælp til de mest almindelige spørgsmål.
Vi ved at selv et stort udvalg ikke altid er nok i specielle tilfælde. Hvis du finder at du mangler noget til dit kontor, men at du ikke kan finde det her, så kontakt os på vores mail  eller telefon  hvorefter vi kan hjælpe dig med ethvert spørgsmål eller efterspørgsel. Vi lover hurtig og behjælpsom betjening i alle tilfælde. Vi har desuden gjort det let at bestille og få fragtet enhver form for kontorartikel til dig fra os. Vores søgefunktion gør, at du hurtigt finder præcis det mærke af printere, markulatorer eller IT udstyr som du leder efter, eller nøjagtig den slags mapper som du står og mangler. Vi har gjort det så let at bestille nye kontorartikler, at alle i virksomheden kan sørge for at opretholde tilstrømmen af de vigtigste enheder. Alle vores kontorartikler kommer til stærke, konkurrencedygtige priser, som giver dig fordelen i handlen. Vi tilbyder:

Papir er for et kontor det samme som blod er for vores krop. Det sender vigtig næring rundt til forskellige dele, og lader kroppen kommunikere. Det er derfor vigtigt altid at have papir på kontoret, så du aldrig behøver at komme ud for at skulle udprinte vigtige dokumenter, og så er papirskuffen i printeren tom. Da vi ved at forskellige kontorer har brug for forskellige kvaliteter af papir, udbyder vi tykkelser og størrelser der passer til alle. Du finder således både printerpapir, et væld af forskellige typer fotopapir, post-its til alle begivenheder, papir og notesbøger, og papir diverse som kan tilbyde bonruller og specielle kolonnebøger. Alt vores papir er af professionel kvalitet, og lover det samme gode resultat ved hvert eneste brug. Det bedste udvalg af papirartikler findes under denne kategori.

Hvert år bliver der solgt millioner af printere på verdensplan. I Danmark er vi selv gode til at bruge printeren. Omkring hvert fjerde dansker har adgang til en personlig printer. Dette er ud over de delte printere på kontorer og skoler. Alle disse printere ville være nyttesløse uden blæk. Vi har derfor taget sagen i egen hånd, og tilbyder billige, originale blækpatroner og lasertoner til stort set alle de printere som flittigt bruges i det danske land. Hvad enten du bruger Brother, Canon, Dell, Epson, HP eller et af de mindre kendte mærker, så leverer vi blækket til den. Kvaliteten er i top, og prisen har vi hamret i bund, så du kan få det bedste ud af dit køb. Vi tilbyder desuden også et stort udvalg af printere, som kan findes under fanen af samme navn.

Et kontor er ikke bare et kontor. Det er et fort hvorfra utallige krige kæmpes. Både over nettet, over telefonen, og ansigt til ansigt. Hver kamp koster resourcer, og hver resource skal opretholdes. Hold dit kontors resourcer ved lige med vores fantastiske udvalg af kontorartikler for enhver smag. Vi har et bredt udvalg af mapper, i form af arbejdsmapper, hængemapper, elastikmapper, projektmapper, tilbudsmapper, sorteringsmapper, displaymapper, underskriftsmapper og universalmapper. Her finder du også hjælpemidler til papirbehandling, såsom hæftemaskiner, hulapparater, plastiklommer og papirclips. Dette arsenal af hverdagsartikler kan hjælpe ethvert kontor med at skabe overblik og lette papirarbejdet. Til at få styr på en rodet hverdag, har vi brevbakker, brevordnere, arkivskuffer, opbevaringskasser og registre. Det er blevet påvist at et rodet miljø hæver stressniveauet, og at stressede ansatte betyder en reduceret produktivitet. Sørg derfor altid for de bedste muligheder for at sikre et stressfrit miljø for dig og dine medarbejdere, hvilket også i sig selv kan lette arbejdsbyrden. Et kontor med orden gør det muligt at udføre opgaver bedre og hurtigere. Se desuden vores store samling af skriveartikler som både kan anbefales til hjemmebrug, skolebrug eller kontorbrug.

Denne vigtige del af ethvert moderne kontor kan betyde forskellen mellem et almindeligt, hårdtarbejdende kontor og et professionelt, velsmurt kontor. Den største forskel kan findes i ergonomiske enheder. Disse kan forhindre arbejdsskader der tit ses i forbindelse med forlænget brug af computere. Dette kunne være musearme, nakke- og skuldresmerter, belastning af muskler og dårlig ryg. Enhver som har døjet med disse smerter ved hvor hurtigt den kan opstå ved længere tids forbrug af computere.  Det er endda blevet påvist at risikoen for smerter i forbindelse med computerbrug øges markant hvis man bruger computeren mere end 25 timer om ugen. Dette sker fordi man hele tiden har spændinger i musklerne, selvom det er lave spændinger. Ergonomisk fokuserede mus og tastaturer kan hurtigt rette op på disse skader, og forhindre nye skader i at opstå. Støtter til arme og håndled hjælper også på ryg- og nakkesmerter.

Spild af tid er en af de store syndere når der er tale om effektivitet og produktion. Kontormaskiner bruges normalt for at spare tid. Men køber man blot de billigste på markedet, kan det resultere i et højt tidsspilde som giver frustrationer og modvirker lysten til at bruge maskinerne. Dette kunne være printere som tager utrolig lang tid at starte op, at udskrive eller at slukke ned. Eller labelmaskiner som ikke udskriver korrekt, eller som er svære og irriterende at bruge. Hos Papir og Blæk ved vi, at hver sekund tæller når det kommer til bekvemmelighed og glæde ved brug af hjælpemidler. Du finder derfor kun kontormaskiner i godkendt kvalitet, som sikrer hurtighed, lethed og gode resultater. Hvad enddu har brug for bordregnere eller lommeregnere, makulatorer eller skæremaskiner, behøver du blot kigge her for at finde det perfekte match til dit kontor eller virksomhed. Vi ved desuden at kontoret nogle gange er smeltet sammen med en selvstædigs butik, og tilbyder derfor også kasseapparater og etiketprintere som kan lette arbejdet for enhver butik.

Hvis papir er kontorets blod, så er printeren hjertet. I over 5000 år har folk på den ene eller anden måde printet tekster til forskellig brug. Det startede med indgraveringer i sten, senere hen brugte man trætryk. I dag bruger vi elektriske printere med blæk. Denne slags print er mere end 60 år gammel, og er blevet videreudviklet til også at indkludere laserprinting. En printer er så vigtig, at man aldrig bør gå ned på kvaliteten her, da det kan betyde frustration for alle der bruger den. En hurtig, nem og lydløs printer er enhver kontormedarbejders drøm. Printere er så forskellige, at man bør tage sig god til at finde den helt rigtige til opgaven. Der er både laserprintere og inkjet printere. 

Du behøver aldrig igen at være bekymret for at løbe tør for kontorartikler hvis du handler med os. Bestil inden kl 16, så lover vi dag til dag levering af dine vare direkte til døren eller kontoret, så du undgår at skulle venter på disse remedier før du kan fortsætte arbejdet. Vi ved at tid er penge, og vi lever derfor op til et godt ry om hurtighed og lethed. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi lover gode tilbud og oplysning om nye varer.