cookies

Modtag RSS

Kontormaskiner

Papir og Blæk er forhandler af mange forskelligartede kontormaskiner. Du finder alt fra kasseapparater til makulatorer, skæremaskiner, bordregnere og meget andet. Kort og godt er vi leveringsdygtige i en bred vifte af maskiner, som er nyttige til kontoret. Samtidig forhandler vi produkterne til særdeles attraktive priser. Du er altså landet det helt rette sted, hvis du leder efter nye smarte apparater til kontoret eller forretningen.


Kontormaskiner dækker naturligvis over mange forskellige produkter. Vi vælger at definere det som enhver maskine, der er nyttig og brugbar til enten hjemmekontor, arbejdskontor eller forretning. Det åbner naturligvis op for en del, men som du kan se på sortimentet, så er det egentlig meget overskueligt alligevel. Også selvom produkterne er mange!


Nyttige kontormaskiner af høj kvalitet

Et kontor er ikke funktionelt, hvis de rette maskiner mangler. Mange opgaver kræver hjælp fra visse maskiner og apparater, og her er det altid relevant at have de rette ting til rådighed. Og ikke alene skal kontormaskinerne være der - de skal også være funktionelle. Derfor har vi valgt at sætte et særligt fokus på kvaliteten af de produkter, som vi har i sortimentet. De produkter, som du finder hos Papir og Blæk, er blandt de bedste og mest populære på markedet. I hvert fald når det gælder almene kontormaskiner.

Generelt kan det nemlig godt være lidt svært at opspore maskiner til kontoret. Bevares, mange boghandlere og større supermarkeder sælger almindelige artikler til kontoret, men for at finde andre apparater er det nogle gange nødvendigt at besøge en specialforretning. Vi forsøger at gøre det nemt for dig som kunde - nemlig ved at samle de mest populære og mest kvalitetsfulde kontormaskiner her.


Alt, hvad kontoret har brug for

Vi har alt fra lommeregnere til lamineringsmaskiner og makulatorer. Og det er endda bare nogle enkelte eksempler på, hvad du kan finde i sortimentet. Alt i alt er der en rigtig god chance for, at du kan finde præcis det, som du mangler, når du kigger her hos os. Hvis det gælder en maskine eller et apparat, er du som sagt det helt rette sted. Såfremt du i stedet mangler almindelige artikler til kontoret, eller måske print og papir, så har vi andre kategorier, hvor du hurtigt kan finde disse.

Der er ingen grund til at mangle ressourcer i hverdagen, når du let og simpelt kan finde de mest relevante produkter hos Papir og Blæk!


De mest populære kontormaskiner

Nogle maskiner er mere eftertragtede end andre. Typisk på grund af en fremragende funktionalitet som ikke kan matches af andre produkter. Vi har eksempelvis lommeregnere og bordregnere med alle de nødvendige funktioner. De gør det let at klare selv de sværeste matematiske vanskeligheder. Af den grund er avancerede lommeregnere noget, som generelt tiltrækker stor interesse. Det samme kan siges om bordregnere, som deler mange af de samme funktioner, men som naturligvis har den fordel, at de også kan printe.

Skæremaskiner er ligeledes noget, som mange er på udkig efter. I forbindelse med en vigtig opgave eller et vigtigt stykke arbejde, er det altid bedst at undgå sjusk. Med en skæremaskine af god kvalitet kan du lave et skarpt og professionelt snit af dine ark.

På film ses makulatorer ofte, da det jo i bund og grund er et sjovt apparat. Men i virkeligheden er det også en maskine, der benyttes hyppigt hos mange kontorer og virksomheder. En makulator skærer nemlig et dokument i stykker, når det indsættes. På den måde kan man undgå at få information stjålet. Med andre ord: Hvis noget er nedskrevet, som helst ikke skal eksistere længere, så er en makulator vejen frem. Det ved mange forretningsfolk, og derfor er det en effektiv og eftertragtet maskine.

Desuden har vi label & etiketprintere. Her siger fordelene lidt sig selv: De fleste virksomheder har behov for at kunne printe labels ud, og faktisk er det også noget, der er ganske rart at kunne som privatperson. I alle tilfælde, så er det blevet nødvendigt på mange punkter. Af den grund møder disse unikke printere også højere popularitet end før.


Apparater til hjem, kontor og forretning

Det hele er sådan set dækket ind. Vi har produkterne klar, og så er det op til dig, hvordan du bruger dem.

Nogle kunder har brug for et kasseapparat til forretningen. Andre skal bruge labelprintere til praktisk brug. Mange studerende skal bruge lommeregnere til studiet. Og sådan er der så meget. De fleste købere har brug for smarte hjælpemidler til kontoret, men formålene kan være mange. Uanset hvad, så er alle kunder velkomne hos os. Både som privatkunde og som erhvervskunde kan du altså finde lige præcis det produkt, som vil være nyttigt til dine projekter.


Vi har også andre kontorartikler

Denne kategori dækker ganske vist over kontormaskiner, men hvis du nu skulle for brug for flere ting til kontoret, så er vores anden kategori med kontorartikler uden tvivl et besøg værd. Her finder du ting som skriveartikler, mapper, sakse, og faktisk også små effektive maskiner - eksempelvis hulmaskiner, som også kan være utroligt relevante i mange tilfælde.

Kontorartikler er naturligvis en meget bred kategori, men ved at gå ind på den kan du hurtigt få en oversigt over de produkter, som vi forhandler. Der er lidt til enhver smag, og umiddelbart bør det dække de fleste af kontoret eller forretningens behov ind. Hvis du er under uddannelse er det igen et smart sted at kigge - som bekendt er ting som blyanter, kuglepenne og mapper altid brugbare, og det gælder også for en hel del almindelige jobs.

Men tilbage til kontormaskinerne - det er trods alt det, som denne kategori skal handle om.


Find dine foretrukne kontormaskiner nu

Der er faktisk ikke grund til ret meget mere snak. Vi har fortalt lidt om vores sortiment og om vores mest populære maskiner, så nu er det din tur til at kigge lidt omkring. På denne side finder du underkategorierne, som indeholder de aktuelle produkter. Gå ind på det, som du har behov for, og se om vi ikke har den perfekte løsning klar.