cookies

Labelmaskiner

Med en god labelmaskine bliver det nemmere at organisere sine ting. Det gælder både på kontoret og i hjemmet. Rod kan altid opstå, særligt hvis man har mange sager, og her kan labels være særdeles effektive. Når du ejer en labelmaskine får du frie hænder til at afmærke dit værktøj, dine hylder, mapper eller kasser. På den måde er den utrolig brugbar for en stor arbejdsplads, og mindst lige så oplagt for helt almindelige kontorer. Vi har samlet flere af markedets bedste labelmaskiner her.

Tabel Liste

Sorter faldende

23 vare(r)

 • PT-D400 labelling machine

  PT-D400 labelling machine

  301,00 DKK
 • LabelManager 210D black/silver

  LabelManager 210D black/silver

  425,00 DKK
 • LabelManager Mobile white

  LabelManager Mobile white

  1.296,00 DKK
 • LabelManager 160 black

  LabelManager 160 black

  324,00 DKK
 • LabelWriter wireless white

  LabelWriter wireless white

  1.542,00 DKK
 • PT-P950NW professional network labelling machine

  PT-P950NW professional network labelling machine

  3.713,00 DKK
 • PT-P900W high-speed labelling machine

  PT-P900W high-speed labelling machine

  2.236,00 DKK
 • Cube Bluetooth labelling machine

  Cube Bluetooth labelling machine

  420,00 DKK
 • PT-E550WVP labelling machine with Wi-Fi

  PT-E550WVP labelling machine with Wi-Fi

  1.498,00 DKK
 • PT-D600VP professional labelling machine

  PT-D600VP professional labelling machine

  690,00 DKK
 • PT-P750W pro handheld labelling machine

  PT-P750W pro handheld labelling machine

  1.061,00 DKK
 • LabelManager PNP black/silver

  LabelManager PNP black/silver

  526,00 DKK
 • LabelManager 420P black

  LabelManager 420P black

  1.120,00 DKK
 • LabelManager 280 black/silver

  LabelManager 280 black/silver

  613,00 DKK
 • PT-H500 handheld labelling machine

  PT-H500 handheld labelling machine

  820,00 DKK
 • PT-E300VP handheld labelling machine

  PT-E300VP handheld labelling machine

  904,00 DKK
 • PT-D450VP labelling machine

  PT-D450VP labelling machine

  530,00 DKK
 • PT-D210VP Labelling machine

  PT-D210VP Labelling machine

  292,00 DKK
 • LetraTag 100H

  LetraTag 100H

  276,00 DKK
 • LabelMaker Kit XTL 500 54mm

  LabelMaker Kit XTL 500 54mm

  4.482,00 DKK
 • LabelMaker Kit XTL 300 24mm

  LabelMaker Kit XTL 300 24mm

  2.698,00 DKK
 • LabelMaker XTL 300 24mm

  LabelMaker XTL 300 24mm

  1.946,00 DKK
 • LabelWriter 4XL

  LabelWriter 4XL

  1.355,00 DKK

Avancerede labelmaskiner til alle formål

 

Som sagt er det smart at have en labelmaskine klar til arbejdspladsen og til kontoret. Det er vigtigt at være velorganiseret, når man arbejder, og med de rette afmærkninger bliver man aldrig i tvivl om, hvad der er hvad.

En labelmaskine er også god at have derhjemme. Både til at holde orden på egne ting, men også til opdeling af sager, hvis man er flere, der bor sammen. Det kan for eksempel dreje sig om en stor familie med flere børn, hvor det så bliver noget lettere at holde styr på, hvilke ting der tilhører hvem. Et andet eksempel kunne være roommates der bor sammen. Her er det igen oplagt med labels, så der ikke opstår nogle forvirringer.

 

Sådan fungerer en labelmaskine

 

Man benytter simpelthen en labelmaskine til at udskrive etikketter (labels). Nogle maskiner er mere avancerede end andre, men de har alle denne primære funktion. De mest simple etikprintere har et lille tastatur, en skærm, samt en printfunktion. Herefter kan du indtaste det navn eller de ord, som du gerne vil have printet, og det ender med at du får en etiket, der derefter kan placeres på en genstand. Det er altså ret nemt at betjene en labelmaskine.

Der findes dog også mere avancerede varianter, som ligger lidt højere i pris, men som også kommer med flere funktioner. Eksempelvis labelmaskiner der kan tilsluttes til computere, tablets og mobiltelefoner. På den måde kan man printe mere end bare ord. Det kan for eksempel dreje sig om stregkoder, logoer eller lignende. Mulighederne er mange med en digital labelmaskine. Nogle af disse printere forbindes til digitale produkter via bluetooth. Det skaber en god og hurtig løsning, så man hurtigt kan få ordnet sagerne.

Du kan altså hurtigt finde en etiketprinter, der passer til dine behov - der er nemlig mange forskellige modeller at vælge imellem. En simpel maskine med tastatur og små labels er gode til de mest almene formål. Som forretning er det dog værd at overveje en avanceret model, der kan printe store labels med betjening fra andre enheder. Du kan altid selv tage et kig på udvalget og lære mere om hvert produkt, inden du træffer beslutningen om et køb.

 

Vi er forhandler af de bedste mærker

 

Hos Papir & Blæk vil vi gerne kunne tilbyde de bedste produkter. Det betyder, at vi har flere gode mærker til rådighed. Det gælder blandt andet LabelWriter, LetraTag, LabelMaker og mange flere. Der er endda flere varianter at vælge imellem hos hver enkelt producent. Priserne starter lavt så alle kan være med - dog har vi også avancerede produkter til rådighed, såfremt budgettet ikke er den største faktor.

Det skaber ofte lidt tryghed at bruge maskiner fra gode og velrenommerede mærker. Derfor sælger vi kun udstyr fra udvalgte producenter, så du altid er sikret et solidt produkt.

 

Find også tape til labelmaskiner

 

For at kunne printe labels og etiketter får du naturligvis også brug for noget materiale at printe på. Når du benytter dig af en labelprinter, skal du bruge noget helt særligt materiale, da der ikke er tale om en almindelig printer. Du får nemlig brug for etikettape, som der både kan printes på, og som også kan binde sig fast til de fleste materialer.

Når du har fundet din foretrukne labelmaskine på denne side, er det altså en god idé også at købe noget etikettape. Det er vi også forhandler af. Tape til labels skal helst være funktionelt og pænt på samme tid. Derfor har vi et hav af forskellige størrelser og farver, så du altid kan finde den helt rette variant. De tapes vi har i sortimentet er udvalgt således, at de kan bruges sammen med de maskiner, vi har til rådighed på denne side. Du finder størrelser lige fra 6x7 mm til 36x8. Med andre ord: Noget til enhver smag.

Du kan også sagtens nøjes med at købe etikettape, hvis du allerede har din labelmaskine. Vi tager både imod små og store bestillinger, så der er intet der står i vejen for et køb af tilbehør alene.

Det er på forhånd svært at sige, hvor længe en tape holder. Det afhænger nemlig af hvor meget du har tænkt dig at printe. Som udgangspunkt er det vigtigst at få fat i kvalitet - det gælder både for selve maskinen og for den etikettape, du har tænkt dig at benytte.

 

Gode priser og hurtig levering

 

Som sagt starter vores priser lavt. Du kan altid finde en solid labelmaskine, der kan printe de mest nødvendige labels i rigtig fornuftig kvalitet. Du kan dog også gå lidt op funktionsmæssigt og få en mere avanceret model. Et eksempel kunne være den trådløse LabelWriter. Langt fra den dyreste variant, men alligevel en utrolig funktionel labelmaskine. Faktisk er den et perfekt eksempel på en god all-round løsning.

Bemærk dog, at labelmaskinerne printer i forskellige størrelser og med forskellige betjeningsmuligheder, så det er altid vigtigt at vægte behovet først. Det er smart at være sikker på, hvad man egentlig skal bruge sin labelmaskine til, inden man går ud og investerer i den. Det handler jo om at finde en god maskine, som kan bruges længe fremadrettet.

Udover det faktum at priserne starter lavt, så forsøger vi også at sætte hvert enkelt produkt til en god og konkurrencedygtig pris. Det betyder, at du får præcis, hvad du betaler for. Som bonus har vi også nem og hurtig levering. Hvis du bestiller inden kl. 16 på en hverdag, så sender vi samme dag. Det er altid bedst at modtage sine produkter kort tid efter bestilling, og vi forsøger så vidt muligt at levere alle produkter på kort tid.