cookies

Tape til label maskiner

Labelmaskiner og etiketprintere har brug for tape - ellers er de ikke længere brugbare. Derfor er det regelmæssigt et must at anskaffe sig nyt tape. Måske er du allerede løbet tør, eller også ønsker du at dække labelmaskinen godt ind til fremtiden. Uanset hvad kan vi garantere, at du finder en række gode taperuller på denne side!

Funktionelt tape til billige priser

Med en labelmaskine kan du lave funktionelle labels til både almindelig organisering og professionel forretning. Det er et virkelig brugbart redskab, men en stor del af effektiviteten afhænger også af den tape, som du bruger. Maskinen kan nemlig ikke printe klistrende labels uden en solid taperulle. Dermed er det nødvendigt med en god og funktionel tape til din etiketmaskine, hvis ellers du vil have det maksimale ud af den.

Vi har masser af kvalitetstape til rådighed i sortimentet. Du finder et godt stykke over 50 forskellige varianter, og de gør sig hver især gældende på positive måder. Vi har samlet tapes fra flere af de bedste brands, som blandt andet Dymo og Brother. Der er altså absolut tale om kvalitetsprodukter, der ikke alene har gode klæbeevner, men som også har et fornuftigt udseende og minimal vægt. Du får altså en god kombination af alle de rette egenskaber, når du vælger tape fra et af de brands, vi har valgt at være forhandlere af. De har nemlig i flere år været i den helt høje ende af markedet.

Kvalitetstape behøver heller ikke at være dyrt: Du kan nemlig få gode produkter til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi forhandler et bredt udvalg, og det betyder også, at priserne starter lavt. Du kan få en kvalitetsfuld taperulle til en lav pris, men som stadig har lang holdbarhed og rigeligt med længde i sig. Det er også muligt at få dyrere varianter, hvor der så samtidig er flere særlige fordele, og her afhænger det jo primært af egne præferencer. Nogle har et særligt blik på en lav pris, mens andre har mest interesse i størst mulig funktionalitet. I alle tilfælde har vi masser af forskellige produkter, så du kan altid finde den helt rette tape til din labelmaskine: Endda til virkelig gode priser!

Taperuller i forskellige farver og størrelser

Angående farver, så er sort/gul og sort/hvid de mest almindelige, og du vil også få valget mellem disse, når du kigger på vores forskellige produkter. Vi begrænser os altså ikke til en enkelt farve kombination, og det åbner jo lidt muligheder, hvis man har brug for den ene frem for den anden.

Størrelserne varierer også en del, for taperullen skal helst passe ordentligt ind i din labelmaskine. Der er lidt forskellige typer at vælge imellem, men ofte vil det være angivet på din maskine, hvilken størrelse du får brug for. Herefter kan du altså browse sortimentet igennem, inden du finder den rette. Vi har sorteringsmuligheder, der kan gøre det nemt for dig. Desuden kan du bruge søgeformularen øverst på siden, hvor du simpelthen bare skriver din foretrukne størrelse ind. De forskellige tapes kan som sagt variere meget i størrelse. Eksempelvis har vi produkter, der er 6x7 mm, men også store varianter som 36x8. Det er vigtigt at finde den rette rulle, for sammenspillet mellem maskine og tape er netop det vigtige.

Hvis du er i tvivl om størrelsen på tape til din labelprinter, er du velkommen til at kontakte os på tlf 42 57 12 34 eller på mail via info@papirogblaek.dk, også vil vi se, om vi kan hjælpe dig med at finde den rette!

Labelmaskiner er praktiske til mange formål

Der er mange fordele ved at have en god labelmaskine klar. Når du har indsat tapen og er klar til at producere labels og etiketter, er mulighederne sådan set ubegrænsede. Alle har forskellige behov, men formålene vil altid være mange. I hjemmet er det oplagt at have en labelmaskine/etiketprinter klar, hvis der skal holdes styr på noget og hvis noget skal organiseres. Det samme gør sig gældende på arbejdskontoret og hos de fleste virksomheder. Mange forretninger har også brug for labelprintere til praktiske årsager, men også i forbindelse med direkte salg af produkter. Så uanset hvem man er, og hvad man laver, vil der altid være gode grunde til at have en labelmaskine klar - og glem aldrig tape dertil!

Værd at vide om fragt og andet tilbehør

Når du bestiller hos Papir & Blæk, vil du som udgangspunkt skulle betale 49 kr. i fragt. Vi sender ofte hurtigt - når du bestiller inden kl. 16 på en hverdag, gælder vores dag-til-dag levering, og du vil på meget kort tid få din tape leveret.

Både små og store bestillinger er velkomne, og vi tager både imod privatkunder og erhvervskunder. Skulle du have flere eventuelle spørgsmål angående bestilling, fragt eller noget helt tredje, så kan vi igen kontaktes via telefon eller mail.

Udover tape til labelprintere, vil du også hurtigt opdage, at vi har rigeligt med andre slags produkter klar i vores udvalg. Du er meget velkommen til at kigge rundt i vores webshop, hvis du føler, at du har brug for flere produkter og mere tilbehør til hjem, kontor eller virksomhed.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 57

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3