cookies

Moleskine

Hvis du foretrækker notesblokke og kalendere af den absolut bedste kvalitet, så er det Moleskine, du skal fokusere på. De laver nemlig stilfulde produkter, der samtidig har funktionaliteten i orden. Notesbøger fra Moleskine er perfekte til både kontor, studie og almen notatskrivning. Derfor har vi samlet et stærkt udvalg her.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 88

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Notesbøger i mange varianter

 

Moleskine producerer et hav af forskellige bøger. Det primære, som de har tilfælles, er den høje kvalitet - ellers er der nemlig forholdsvis fin varians i produkterne. Og det betyder, at du kan finde en notesbog eller en kalender, som passer perfekt til din foretrukne stil.

 

Blandt de mest populære af slagsen har vi Moleskine Classic. Som navnet antyder er det en klassisk notesbog, som er stor og har et flot cover. Classic-modellen kan både fås med linierede og ulinerede sider, så her handler det mest om egen præference. Udover Classic har Moleskine også andre smarte notesbøger. Vi kan blandt andet tage eksempel i Sketchbook-varianten, som er perfekt at have med dig på farten. Bundle er et andet godt valg, hvis du leder efter noget mere unikt.

 

Udover notesbøger producerer Moleskine også kalendere af rigtig god kvalitet. Udadtil er designet meget det samme, men man skal ikke lade sig snyde, for bogens indre er ret anderledes. En Moleskine kalender har flotte og overskuelige sider, hvorfor det er let at føre noter i kalenderform.

 

Selvom vi i dag har de fleste af vores kontakter liggende digitalt, så er mange alligevel glade for at have en adressebog. Det kan også være smart i mange kontor- og forretningssammenhæng. Derfor kan du også købe en smart adressebog fra Moleskine.

 

Moleskine har også specielle bøger inspireret af almindelig kultur. For eksempel inspireret af Star Wars og Peter Pan. Det er altså en mulighed for at få et cover med et lidt mere specielt design end ellers.

 

Værd at vide om Moleskine

 

Moleskine er en italiensk fabrikant af papir og diverse produkter relaterede hertil. Firmaet startede i Milano tilbage i 1997, og hovedkvarteret ligger stadig i den norditalienske modeby.

 

Fokusset er på høj kvalitet, og priserne sættes også herefter. Moleskine er nemlig især kendte for deres luksusprodukter inden for notesbøger og dermed også kalendere og andre skrivebøger. De producerer faktisk også tegnebøger og andre accessories, om end deres specialitet altid vil være notesbøgerne. Sådan har det i hvert fald været indtil videre, og det er det, som de fleste forbinder dem med.

 

Hos Moleskine er der altså et klart fokus på kvaliteten. Inden for denne branche gælder det ikke kun papiret og selve opsætningen. Det gælder også de ydre designs, som altid er i top, når vi ser på Moleskines produkter. De er simple, da de ofte domineres af én farve, men man tager aldrig fejl af kvaliteten. Derfor er Moleskine blevet en sand favorit blandt kvalitetsbevidste købere, og det ser ud til at forblive således. De italienske notesbøger sælges nemlig stadig i stor stil, og med masser af innovation er Moleskine altid på vej fremad. For eksempel er de også begyndt at gøre sig i digitale produkter til computer og mobil. I 2018 er de endda også begyndt at åbne caféer rundt omkring i verden - inspireret af livsstilen som de smarte produkter repræsenterer.

 

Køb hos Papir & Blæk

 

Køb din Moleskine notesbog i dag hos Papir & Blæk. Vi har et stærkt udvalg, gode priser og hurtig levering. Med andre ord: Du kan nemt få fat i markedets bedste notesbøger og kalendere!