cookies

Printerpapir

Selvom verden bliver mere og mere digital, har vi stadig enormt stort behov for at printe. Derfor handler det i høj grad om at finde anvendeligt printerpapir, som passer perfekt til lige netop din printer. På denne side finder du flere af markedets bedste produkter inden for printerpapir.

Få dig det bedste printerpapir

Alle har til tider brug for at printe - hvad enten det drejer sig om erhverv, alment arbejde, studie, eller bare regulært praktisk brug. Det er altid rart at kunne printe - uanset hvad! Hvis du allerede har printeren klar, har du egentlig bare brug for almindeligt kopipapir. Og vi har masser af papir til rådighed.

Derfor har vægt og størrelse indflydelse

Vægten på papiret varierer fra produkt til produkt. Vi tilbyder printerpapir i tre forskellige vægtklasser: Nærmere bestemt 80g, 90g og 100g. Fordelen ved tyndt papir er, at det ikke fylder nær så meget som tykt papir, men omvendt kan et tykt papir modstå mere end et tyndt papir.

Angående størrelse, så kender du sikkert allerede til A3, A4 og A5. Det er disse størrelser, vi tilbyder. A4 betragtes ofte som standardstørrelsen. Hos os har du dog mulighed for at gå en størrelse op eller ned, hvis det nu er det, du har brug for.

Overvej mængden

Det er svært at sige, hvor meget printerpapir, man har brug for. Det er dog muligt at få en idé om det. Spørg gerne dig selv om, hvor ofte og hvor meget du printer. Køb en mængde almindeligt kopipapir som lever op til dine behov. Det er aldrig sjovt at løbe tør for papir - særligt ikke hvis man har en vigtig opgave foran sig.

Et bredt udvalg af kopipapir

Som det fremgår på vores udvalg er der rigeligt at vælge imellem. Tag selv et kig og find det produkt, der tiltaler dig mest. Vi har mange produkter, så du finder med sikkerhed den papirstørrelse, som du har brug for!

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)