cookies

A4 papir

 Hos Papir og Blæk forhandler vi et bredt sortiment af A4-papirtyper. Sortimentet, som lige nu udgøres af ni forskellige varianter, er bredt og gør det muligt for dig at vælge lige præcis den type printerpapir, som passer bedst til dine behov.

Går man efter en let papirtype, kan man kigge på vores forskellige varianter af 80 grams-papir (her er det vigtigt at bemærke, at når en variant er mærket med eksempelvis 80 g, betyder det, at 80 gram er papirets vægt per kvadratmeter -det vil sige g/m²). Mærker som HP Copy, SkyCopy og MultiCopy producerer gedigent 80 grams-papir, som kan bruges til de fleste opgaver. Har man behov for en papirtype, hvorpå der skal kunne printes på begge sider, anbefales MultiCopy’s produkt, som desuden er udstyret med Svanemærket. Det samme er SkyCopy’s papir, som således også er et godt valg, hvis man vil prioritere miljøet. SkyCopy’s A4-papir har desuden også det europæiske miljømærke EU Ecolabel.

Blandt de lidt tykkere og tungere kopipapirer på 100 gram findes Avery’s papir, som med sin blanke overflade og slidstærke kvalitet er godt til eksempelvis reklameflyers eller invitationer. Avery’s papir er desuden FSC-certificeret, hvilket vil sige at det er produceret af papir fra ansvarlige skovbrug.

I samme vægtklasse findes Canon’s Océ Top Colour FSC. Ligesom Avery’s papir er dette en tyk og slidstærk papirtype, som samtidig har en god opacitet og som desuden er perfekt til farvetryk. Papirets tykkelse gør desuden, at det er ideelt til tosidet tryk. Denne type A4-papir er således anbefalelsesværdigt til farvepræsentationer, mødemateriale, salgsrapporter og CV’s.

Er man ude efter noget af det allermest slidstærke papir på markedet, kan man kigge nærmere på Xerox’s Premium NeverTear A4 145µ og Premium NeverTear A4 95µ. Begger udgaver er fremstillet af lyst, hvidt polyester og er meget slidstærke papirtyper.

Hos Papir og Blæk kan man desuden købe A5-papir. Vi forhandler mærket ImageBusiness, som er A5-papir på 210 x 148 mm. Denne type vejer 80 gram per kvadratmeter. ImageBusiness’ A5-papir har en smuk, blank overflade, som sikrer et godt resultat, der er velegnet til eksempelvis invitationer, flyers og borddekoration.

Skal man bruge en papirtype, som har 100 grams-papirets kvalitet og slidstyrke, men som ikke er helt så tungt, så er Inkjet’s Bright White 90 grams-A4-papir et ideelt valg. Dette er et produkt, der er særligt velegnet til farveprints og andre udskifter, der skal stå knivskarpt. Produktet er overfladebehandlet, hvilket gør, at prints ikke smitter af, samt at trykket forbliver skarpt.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.