cookies

Modtag RSS

Printer

Hos papir og blæk ved vi, at en printer ikke bare er en printer. Det er et uundværeligt værktøj i det 21 århundrede, hvor det er vigtigt at kunne kommunikere både på skrift og elektronisk.
Vi ved at vores kunder har forskellige behov. Og vi ved at kvalitet og tidsbesparelse er højt skattet af vores kunder. Vi tilbyder derfor de to mest solgte printertyper; Blækprintere og Laserprintere. Begge printertyper har det til fælles, at de kan findes i størrelser som passer til både private og virksomheder.
Overordnet set giver blækprintere en højere opløsning, hvilket egner sig bedst til at printe billeder, men bruger længere tid på at udskrive tekstdokumenter. Laserprintere er gode hvis du tit printer tekstdokumenter, da den printer tekst hurtigere, men giver et mindre skarpt billedeprint. Normalt er prisen på en blækprinter billigere, men pris per printet side kan hurtigt blive dyre, da blækpatroner normalt koster mere per sideprint end lasertoner. Derfor er det vigtigt at undersøge prisen på de forskellige patroner og toner for modellerne, for at kunne sammenligne printeromkostninger over længere tid. Vi tilbyder kvalitetsprintere i mange forskellige mærker, såsom Brother, Canon og HP.
 Hvis du er i tvivl om, hvilken printer som passer til dine behov, kan du enten læse beskrivelserne under hver type, eller kontakte os på vores kundemail: info@papirogblaek.dk, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige type og model.