cookies

Modtag RSS

Printer

En printer er ikke bare en printer. Det ved vi hos Papir og Blæk efter flere års erfaring på området. Printeren er nemlig et uundværligt værktøj i det 21. århundrede. Vi har både brug for at kunne kommunikere på skrift og via elektronikken, og en printer er fantastisk at have til rådighed, når der er brug for reelle dokumenter.

Alle kunder har dog unikke behov, og typisk er der efterspørgsel efter forskellige typer af printere. Alle har dog det tilfælles, at de ønsker kvalitet. Derfor er det netop kvaliteten, som vi fokuserer stærkest på. Nemlig at stille nogle gode printere til rådighed i sortimentet, således du får et godt produkt leveret, uanset hvad din personlige præference er.

Hvis du har lyst, kan du med det samme begynde at kigge nærmere på printerne i vores udvalg og finde den helt rette, men du kan også læse videre herunder, hvor vi fortæller lidt mere om de specifikke printere, og ikke mindst om hvordan køb og levering af printer foregår hos Papir og Blæk.

Blækprintere

Der er to primære printertyper: Blækprintere og Laserprintere. De har det tilfælles, at de begge kan bruges til både professionel brug, men også i hjemmet, når der ellers er brug for det. De fås i forskellige størrelser og de er begge i stand til at lave gode prints. Dog er der også et par forskelle, så lad os se lidt nærmere på, hvad hver enkelt type har at tilbyde.

Først og fremmest har vi blækprinteren, som umiddelbart er billigere end laserprinteren. Det er en fin løsning, hvis du gerne vil spare lidt penge, når du investerer i printeren. Samtidig giver en blækprinter en forrygende opløsning, når du udskriver dine dokumenter. Ofte er opløsningen lidt højere end ved laserprintere. Ulempen er, at den kan være en smule langsom, samtidig med at du også kan forvente at skulle bruge flere penge på blækpatroner, end du ville bruge på lasertoner til en laserprinter.

Laserprintere

Laserprintere er lynhurtige, og selvom en laserprinter i sig selv ofte er dyrere end en blækprinter, så kan du potentielt spare penge i længden, da lasertoner er en mere økonomisk løsning end blækpatroner.

Hvis du har tænkt dig at printe hyppigt og meget, så er en laserprinter en rigtig god løsning. Opløsningen er ikke altid så høj som ved blækprintere, men det betyder ikke, at den er dårlig. Laserprintere leverer stadig gode prints, så der er ingen tvivl om, at det er en yderst fornuftig all-round løsning. Særligt til erhvervsbrug, men også hvis du tit har brug for at printe derhjemme.

Printere til alle behov

Som sagt egner både blækprintere og laserprintere sig til en lang række formål. Hvis du bare skal printe studieopgaver eller arbejdsdokumenter fra tid til anden, så kan du finde en perfekt printer til formålet. Hvis du ejer en virksomhed, der har brug for at printe adskillige dokumenter hver eneste dag, så kan du ligeledes finde en optimal printer. Her vil der være oplagt at finde en multifunktionel laserprinter, men det afhænger naturligvis altid af virksomhedens unikke behov. Hos Papir og Blæk sætter vi en ære i at dække alle former for kunder ind. Dermed er det aldrig et problem at finde en printer, der egner sig til dine specifikke ønsker - uanset om du handler privat eller via virksomhed.

Vi sætter nemlig pris på lidt variation i udvalget, og det betyder, at vi har forskellige modeller klar i sortimentet. Der er som bekendt de to forskellige typer - blækprintere og laserprintere - men det er blot ét eksempel på udvalgets forskellighed. Vi har nemlig også printere i forskellige mærker. Blandt andet Brother, Canon og HP, der alle er kendte som nogle af de bedste og mest alsidige på markedet.

Vi har også kopipapir, blækpatroner og toner

En printer er en fremragende maskine, men som de fleste ved, har man brug for et par produkter ved siden af også. Det gælder blandt andet papir at printe ud på, men ligeledes enten blækpatroner eller toner.

Vi har naturligvis alt dette til rådighed i vores sortiment. Du finder det ved at benytte hovedmenuen øverst på siden. Her kan du klikke dig videre til vores kategorier med henholdsvis papir og patroner, hvor det så er muligt at finde de specifikke produkter. Tjek gerne, om disse produkter nu også er kompatible med dit valg af printer. Printere er som sagt forskellige, og det handler i høj grad om at finde noget, som printeren kan arbejde med. Det er ikke svært, men det kræver at man er opmærksom på specifikationerne.

Skulle du få brug for andre ting til hjemme- eller arbejdskontoret, så har vi også rigeligt med andet udstyr. Lige fra almindelige kontorartikler til IT-udstyr og alt hvad der ellers kan bruges til organisering, dokumentation og generel hjælp til at få opgaverne til at fungere. Hvis du har brug for noget til kontoret, så kan du med garanti finde det hos Papir og Blæk. Det er der i hvert fald en rigtig god chance for.

Hurtig levering

Du vil altid modtage din printer (og eventuelt andre køb) så hurtigt som muligt. Vi har produkterne klar, så når du bestiller, sender vi dem af sted kort efter. Vi har nemlig dag-til-dag levering. Det betyder, at dine varer bliver afsendt senere samme dag, hvis ellers du bestiller inden kl. 16. Dermed vil du hurtigt være klar til at printe!

Tjek vores udvalg af printere nu

Det var hermed en guide til de forskellige printere, samt hvad du får ud af at købe her hos Papir og Blæk. Med den formodning om, at du stadig er interesseret i at se på printere, så vil vi råde dig til at tage et kig på udvalget. Det er stort, men ikke uoverskueligt. Vælg først den kategori af printer (blæk eller laser), som lever bedst op til dine behov. Herefter bliver du præsenteret for en række produkter. Du kan enten scrolle ned og kigge på hver enkelt model, eller du kan benytte vores sorteringsfunktion, der rangerer printerne efter pris, navn eller mærke.

Du finder alt fra billige, funktionelle printere til de helt store avancerede modeller. Kig selv - måske har du fundet din kommende printer i løbet af 2 minutter!