cookies

Aldrig mere mangel af blæk og toner til printeren

Du kender det sikkert selv alt for godt. Der skal udskrives en vigtig rapport til mødet om en time, eller en skoleopgave som skal afleveres den følgende dag. Og så nægter printeren at udskrive, fordi en af blækpatronerne er tomme. Det kan ske for selv den mest opmærksomme. Dagligdagen er travl, og selvom du tidligere har set at blækniveauet i printeren var lavt, så har der ikke lige været tid eller overskud til at få fat i nye patroner. Men tiden hvor printeren løber tør uden ekstra blækpatroner ved hånden er ovre! Papir & Blæk har indgået et samarbejde med Prisume, som kan holde øje med blækniveauet i din printer. Sammen med Papir & Blæk aftaler du et blækniveau som er ”kritisk” for dig, og en pris på fast levering af blækpatroner. Når blækniveauet er kritisk lavt, sender Prisume en besked afsted til Papir & Blæk, som derefter afsender blækpatroner til printerens adresse, sammen med en faktura. Du får besked om at blækket er på vej, og behøver aldrig mere bøvlet med at få fat i nyt blæk. Du kan oven i købet aftale med os at vi sender et bestemt antal af blækpatroner hver gang der er brug for nye.

Hvordan virker det?

Opsætning af Prisume er let. Du udfylder webformularen som du finder her, herefter bliver du godkendt og oprettet i vores system skulle du have spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os på email info@papirogblaek.dk. Når du er blevet oprettet modtager du en udførlig vejledning om opsætning. Når først du er oprette på Prisume, er din printer tilsluttet netværket. Når printeren er tændt, kan Prisume se blækforbruget og afmåle det tilbageværende niveau af blæk. Dette sammenlignes med det ønskede kritiske niveau. Hvis det kritiske niveau måles, sender Prisume besked til os her på Papir og Blæk. De fortæller hvilken kunde der har brug for nye blækpatroner. Disse afsender vi, sammen med en faktura for det aftalte beløb. I de fleste tilfælde modtager du blækpatronerne dagen efter vi har fået meldingen. Vi anbefaler derfor at sætte det kritiske niveau en smule højere, så du har til et par dages forbrug i tilfælde af helligdage eller weekender.

Hvem kan med fordel bruge Prisume?

Prisume er en Cloudservice, hvilket betyder at når det er sat op, sker alt automatisk. Det er derfor ikke noget problem om du ejer 1 printer eller 1000 printere. De kan allesammen let tilsluttes Prisume hvis de har forbindelse til internettet eller er tilsluttet computere som har internet. Dette kan lade sig gøre, da Prisume er noget der installeres på netværket og derefter søger efter alle printere tilsluttet det netværk. 

Har du mange printere kan du med fordel sætte det generelle kritiske niveau lidt højere, så flere printere kan nå niveauet på samme tid, og så du får leveret større forsendelser af blækpatroner i stedet for at de kommer efter hinanden. Fordelen ved at bruge Prisume i samarbejde med os er, at du altid er sikker på at få den bedste kvalitet af blækpatroner. Du skal ikke selv bruge tid på at finde de billigste, siden du har lavet et fast tilbud med os. Du behøver heller ikke at huske på hvor ”minilagret” af blækpatroner i firmaet er, eller være bekymret for at en anden har snuppet den sidste patron. Desuden er printeren i stand til selv at fortælle præcis hvad der er brug for. Om det er farvet eller sort blæk, du behøver ikke løfte en finger. Så længe printeren er tændt og tilsluttet et aktivt netværk, kan Prisume let give os besked så vi kan hjælpe jer videre.

Hvad med min data?

Prisume samler kun data til eget brug. Det bliver krypteret og bruges derfor ikke til undersøgelser eller af tredjeparter. Du får klar besked om, hvilken data Prisume har brug for, og hvad det bliver brugt til. Og da der gøres brug af en Cloudservice metode, sikrer det dig imod servernedbrud og andre lignende problemer som normale servicesider bruger. Din printers blækniveau bliver afmålt af Papir & Blæk, da vi hjælper til med installationen af denne. Dataen bliver derefter sendt til Cloudservicen som sammenligner med dit afsatte niveau, og afgiver en bestilling fra dig af til os, hvis det er kritisk lavt. Du kan til enhver tid afmelde dig servicen. Når du gør, bliver al din data slettet. Du er derfor i sikre hænder hos os. Desuden er det kun blækniveauet på printeren som bliver sendt ind som data. Print og kopieringer kan ikke lagres som data, og du er derfor sikret fuldstændig med brug af Prisume.

Hvordan kommer jeg igang?

Tag kontakt til os, så hjælper vi dig igennem opsætningen af Prisume, og vi kan aftale levering og mængde af blækpatroner. Vi kan desuden hjælpe dig videre hvis du har spørgsmål omkring Prisume som du ikke har fået svar på her. Vi hos Papir & Blæk er sikre på at du vil få en god oplevelse ud af at bruge Prisume, og at du vil blive tilfreds med vores service dertil. Installation og opsætning af Prisume kan gøres meget hurtigt. Op mod 98% af alle printere på markedet har gavn af Prisume. Selv hvis din printer er af en ældre model, kan du højest sandsynligt stadig benytte dig af Prisumes service. 

Få en aftale nu?

Udfyld formularen herunder så snart vi har modtaget dine oplysninger vil vi oprette dig i systemet og du vil modtage en velkomst mail samt en beskrivelse hvordan du kommer igang.
Opsætning og drift er Gratis det eneste du skal betale for er de patroner der sendes til dig. 
Det eneste krav der er til denne aftale er at printeren står på en erhvervsadresse. (er printeren ikke på en erhvervs adresse kan du bestille din toner eller blækpatron her eller tage kontakt til os på  info@papirogblaek.dk )
Der er ingen bindingsperiode så du kan til en hver tid framelde dig igen.

  • Maksimalt antal tegn: 6

* krævede felter