cookies

Toner

Det er nemt at finde den toner du skal bruge til din printer

Find den printer du skal bruge toner til i søgefunktionen herunder herefter kommer der en liste frem med de tonerer der passer til din printer.

 

.

Printeren er et vigtigt redskab for mange private mennesker og virksomheder. Teknologien i printere er i dag er da også så udviklet, at kvaliteten og effektiviteten i de fleste maskiner allerede er rigtig høj, men derfor kan det i den grad godt betale sig at undersøge, om man har det bedste printeralternativ eller om man skal finde et nyt. 

Det vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af her på papirogblæk.dk, og derfor vil vi på denne side gerne give dig en indføring i, hvilken printerløsning du kan få bedst nytte af. Det vil vi gøre ved at lave en overordnet præsentation af en de to teknologier, printere drives af i dag. Maskinerne drives af blæk eller toner, og her vil vi gennemgå toner, som du i øvrigt finder et rigtig bredt udvalg af i vores webshop. 


Moderne laserteknologi giver godt printerresultat

Toner, eller lasertoner, er den komponent, der gør, at der overhovedet kommer til at stå noget på papiret, når du bruger en laserprinter. En laserprinter fungerer på den måde, at en laser og en tromle indbygget i maskinen overfører en slags støv, toner, til papiret, hvorefter det brændes fast og danner de symboler, du vil have udskrevet. 
Lidt mere konkret foregår den tekniske proces sådan, at tromlen bliver ladet med statisk elektricitet. Herefter ruller den hen over papiret, hvor den efterlader spor af det aftryk, du skal have printet ud. Efterfølgende påføres toner i støvform, og det brændes fast på de felter, tromlen har markeret. Resultat: Et knivskarpt print med rene linjer og klare nuancer. 


En laserprinter er billig og effektiv

En laserprinter med toner er en meget effektiv maskine. Den arbejder super hurtigt, og så er den økonomisk, hvis den bruges af det rette segment. Den er det helt oplagte køb, hvis du som privatperson printer ofte, typisk printer i sort/hvidt eller hvis du er en virksomhed med et stort printerbehov. 
Laserprinteren og toner er ofte en anelse dyrere i indkøb end en blækprinter og tilhørende blæk, men til gengæld er det i længden billigere i drift. Toner skal udskiftes sjældnere, end en blækpatron skal det, og dermed nedsætter du også vedligeholdelsen i form af indkøb og udskiftning af toner. Tidligere har den generelle opfattelse været, at lasertoner har været en meget dyr løsning, og det var egentlig også tilfældet, da produktet kom frem for år tilbage. Men sandheden er en anden nu, og prisen er i de seneste år faldet til et konkurrencedygtigt niveau, hvor det absolut kan betale sig i længden. 
Helt lavpraktisk kan man lave en sammenligning af forbrug og pris mellem blæk og toner. En lasertoner til omkring 700 kroner udskriver typisk op til 5000 sider i løbet af dens levetid, hvilket er 0,14 kroner per side i sort/hvid. Det er svært for de fleste blækpatroner i sort at matche den pris, idet de ofte ligger med en pris på over 0,30 kroner per side. 
Derudover er det værd at understrege et par andre fordele ved laserprinter og toner. Der er ingen tørretid på det umiddelbare printerresultat. Toner smitter ikke af og bliver heller ikke mudret eller uklart, så på den måde er det også enormt praktisk, hvis du for eksempel hurtigt skal udskrive en bunke dokumenter til en præsentation på arbejdet eller skal have printet og sendt mange indbydelser til konfirmationen ud i en fart. Det bliver gjort i kliniske linjer på papiret, og det bliver gjort tjept. 


Stort tonerudvalg i webshoppen

Der er store fordele ved at købe toner ind på internettet. I butikkerne er der selvfølgelig den fordel, at man ansigt til ansigt kan spørge en ekspedient om råd og vejledning, men priserne er til gengæld meget forskellige fra dem i nettets webshops. 
Eksempelvis har vi hos papirogblæk.dk ikke alene et stort udvalg af toner i vores webshop, hvor du finder toner til et bredt udvalg af kendte printere. Du finder også produkterne til billige penge, du skal ikke bruge tid på at tage turen ned i den fysiske butik og ved køb for over 1000 kroner betaler vi fragten for dig, så du ikke behøver at tænke over andet end at klikke på ”bestil nu”-knappen. Det er sikkert at handle hos os, og vi har god erfaring med at levere kontorudstyr til danskere. 
Apropos bestillingsprocessen, så har vi gjort det virkelig nemt for dig at bestille og finde lige præcis den toner, du skal have. Tryk blot på logoet for den printerproducent, du bruger, og derefter er det nemt at finde den specifikke toner på listen over muligheder til dig. 
Skulle du få problemer med at finde den toner, du lige står og mangler, så fortvivl ikke. Vi er klar med hjælp, og du kan kontakte os på info@papirogblaek.dk eller via telefon. Nummeret er 51 72 58 77, og vi sidder klar til at hjælpe dig, uanset om dit spørgsmål drejer sig om toner eller andet kontortilbehør.