cookies

Ergonomi

God ergonomi er vigtigt i forbindelse med kontorarbejde. På den måde kan du sikre, at du ikke får skader og spændinger ved langvarig brug af udstyr og faciliteter. Hos Papir og Blæk har vi et stort og alsidigt sortiment af produkter inden for ergonomi - herunder blandt andet arm- og håndledsstøtter samt ergonomiske mus og tastaturer.

Fælles for de mange produkter er, at de er af høj kvalitet og kommer fra velkendte og populære producenter. Dermed kan du være stensikker på, at du får meget for dine penge!

Masser af nyttige produkter

Ergonomi dækker over samspillet med dig og dine hjælpemidler for at få arbejdet til at fungere så godt som muligt. Hos os dækker det over de produkter, der kan hjælpe dig med at komme godt til rette på kontoret. Dermed er der flere underkategorier. Vi har fire primære af slagsen:

Vi anbefaler naturligvis, at du ser nærmere på de ting, du selv har haft i overvejelserne, men et generelt kig på alle kategorierne kan måske bringe nogle uventede, men yderst positive fordele ind på kontoret.

Arm- og håndledsstøtter dækker over små produkter, der kan støtte alt fra nakke til håndled, når du benytter keyboards. Det er en billig investering, som simpelthen bare tilføjes til kontorets nuværende setup. Det er super simpelt, men effektivt.

Mousetrapper er lidt mere avancerede. Her navigerer du computeren på en lidt anderledes måde, og da du tager begge hænder i brug, er der knap så meget belastning for den ene hånd, som du almindeligvis ville benytte. De er specielt designede til at kunne støtte både håndled og arme. Udover de potentielle helbredsmæssige fordele, har mange forbrugere også udtalt sig om, at det er en langt mere underholdende måde at styre PC’en på.

Ergonomiske mus kan se lidt sjove ud på selve designet, men det er der en rigtig god grund til: De er nemlig lavet således for at skåne hånden. På selv en kort arbejdsdag vil du ofte benytte musen en hel del - og med tiden løber det altså op. Mange tilbringer flere år på kontoret, og selvom alt andet ellers fungerer glimrende, kan hænderne ofte tage skade ved langvarig brug af mus, der ikke er designede for håndens helbred. Derfor handler det i høj grad om at finde gode ergonomiske alternativer.

De typer mus, som vi har i denne kategori, er ikke alene gode til kontoret - de er også yderst passende til gamere, der spiller spil ofte. Mange andre kan også drage fordele af dem: Blandt andet grafikere og elektroniske musikkunstnere.

En alternativ, men mere prisvenlig løsning til en ergonomisk mus, er at anskaffe sig en musemåtte med håndledsstøtte. Her undgår man igen denne belastning, som ofte kan forekomme ved langvarig brug af ikke-ergonomisk mus, og du vil med sikkerhed mærke en forbedret komfort. De fleste af disse produkter er lavet af gel, hvilket sikrer en komfortabel håndposition. Samtidig vil dette materiale med tiden tilpasse sig dit personlige håndled, så presset kommer til at ligge helt optimalt. Det er en rigtig fin prisvenlig løsning.

Ergonomi bør altid overvejes

Det er nemt at fokusere udelukkende på de mest nødvendige produkter til kontoret - dvs. printer, papir, blæk, skriveartikler, møblering og generel IT-udstyr. Disse ting er alle sammen vigtige, men det betyder ikke, at de små ting helt skal overses. Det er en kanon god idé at have styr på ergonomien fra begyndelsen.

Fordelene ved ergonomiske produkter kommer måske ikke til udtryk lige med det samme, men med tiden viser de sig altid at være super vigtige. Ingen har lyst til at have ondt i hænder og håndled. Det er dog noget, som til tider sker, når udstyret ikke er ordentligt tilrettelagt. Mange erfarne kontorarbejdere fortæller om fysiske problemer efter et par års arbejde med mus og tastatur. Det kan heldigvis let undgås ved f.eks. at benytte sig af ergonomiske mus og tastaturer - og dem kan du altså anskaffe dig her hos Papir & Blæk.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hos Papir & Blæk går vi meget op i at kunne levere kvalitet til vores kunder. Det kommer til udtryk i hele vores sortiment, hvor vi simpelthen har udvalgt mange markedets bedste produkter for at have rigtig høj kvalitet til rådighed over hele linjen. Samtidig forsøger vi altid at sælge disse produkter til konkurrencedygtige priser. Resultatet skulle gerne være, at du altid vil få en kanon god handel, når du køber hos Papir & Blæk.

Vi har desuden hurtig dag-til-dag levering. Det betyder, at vi afsender samme dag som du bestiller, hvis ellers det sker på en hverdag inden kl. 16. Dermed har du varerne til rådighed ganske hurtigt.

Hvis du ønsker at blive oplyst om de bedste tilbud først - hvad enten det gælder ergonomi eller andre produkter i vores sortiment - kan du tilmelde dig nyhedsbrevet og få samtlige opdateringer. Såfremt du er interesseret i at vide mere om vores forretning, eller såfremt du skulle få brug for mere end bare ergonomiske produkter, er du meget velkommen til at klikke dig lidt rundt på siden. Ellers vil vi bremse snakken her og lade dig gå videre til en af de ergonomiske underkategorier med det samme!