cookies

Mousetrapper

Find mere information om de enkelte modeller fra Mousetrapper her: 

Prime 

Advance 2.0  

Office 

Flexible

 Underarmsstøtte 

Værd at vide om Mousetrapper

En Mousetrapper er en alternativ mus, der udnytter begge hænder. Udover at være ret så underholdende at benytte, er denne type mus også aflastende for hånden, og derfor er Mousetrapper et super godt ergonomisk værktøj. Det er en helt ny måde at navigere computeren på, så det giver rigtig god mening at lære mere om Mousetrappers og eventuelt tage én i brug selv.

Fordele ved Mousetrapper

Mousetrapper er også kendt som Rollermouse. Det er et særdeles ergonomisk hjælpemiddel, som i høj grad benyttes på kontorer. Det skyldes, at en Mousetrapper arbejder langt bedre sammen med håndled og arme, sammenlignet med en almindelig mus. Din hånd er ikke “fanget” i samme position for længe af gangen, og du benytter begge hænder. Som du sikkert allerede har regnet ud, bringer det mange fordele med sig. Heriblandt mindre belastning, hvilket har helbredsmæssige fordele. Dog er det også mere behageligt, og mange forbrugere finder det også meget underholdende at benytte dette interessante værktøj. Det er nemlig en yderst fleksibel måde at styre computeren på.

Du har armene helt ind til kroppen, men hænderne er stadig tætte på tastaturet, når du benytter dig af Mousetrapper/Rollermouse. Pegeredskabet kan styres med små bevægelser, og du kan klikke overalt på styreoverfladen. Mousetrapper er kompatibelt med mange forskellige styreformer og kan forbindes til PC’en eller Mac’en via USB. Derudover fylder den ikke ret meget, hvilket også er en fin fordel.

Mousetrapper til kontoret

Hvem kan egentlig bruge en Mousetrapper? Det korte svar er, at stort set alle med en computer vil få gavn af produktet. Dog særligt de af jer, der tilbringer meget tid foran skærmen og ønsker bedre komfort til hænder og håndled. Det er heller ikke kun håndleddene, der tager skade af at benytte en dårlig mus - faktisk kan spændingerne mærkes helt oppe i skuldrene og i nakken. Derfor betaler det sig at få fat i et ordentligt værktøj, som eksempelvis Mousetrapper. Produktet er nemlig designet til at kunne skåne kroppen, selv ved langvarig brug. Det er et særdeles brugbart værktøj til alle, der arbejder i kontor. Her benytter man jo ofte computeren, og det er vigtigt med en god komfort. Du vil på meget kort tid opdage, hvor effektiv og gavnlig en Mousetrapper egentlig er, når først du har prøvet den af med egne hænder.

En Mousetrapper kan også sagtens benyttes i hjemmet - den er ikke egnet udelukkende til kontorarbejde, om end mange af de bedste fordele findes her. Som hovedregel er det ganske enkelt et fantastisk værktøj, hver eneste gang du benytter en computer. Selv hvis det ikke drejer sig om arbejde, men blot om almindelig browsing og internetbrug. Her træder fordelene igen tydeligt frem, også selvom der måske ikke er tale om intensiv PC-benyttelse.

Få en god deal hos Papir & Blæk

Rollermouses kommer i to mærker - den kendte Mousetrapper, som vi generelt har taget udgangspunkt i her i beskrivelsen, men også i mærket Contour. Udover selve værktøjet, kan du finde et par yderligere hjælpemidler i sortimentet, som fungerer godt i samarbejde med en Mousetrapper og som kan skabe endnu flere ergonomiske fordele.

En Mousetrapper virker i begyndelsen som en forholdsvis dyr investering, idet man skal af med et par tusinde kroner. Det er dog en investering, der betaler sig, for du vil hurtigt opleve en forbedret arbejdsindsats og ikke mindst en langt mindre risiko for håndledsskader og spændinger. Derfor er det altså en rigtig god idé at overveje en Mousetrapper - og her finder du en super konkurrencedygtig pris, hvis du vælger at købe hos Papir & Blæk.

Vi forsøger nemlig altid at forhandle vores produkter til så retfærdige priser som muligt. Og udover den konkurrencedygtige pris på Mousetrappers, har vi en lav fragtpris og endda med dag-til-dag levering.

Skulle du samtidig få brug for yderligere produkter til kontoret, har vi stort set alt, hvad du kunne få behov for. Det gælder både ergonomisk udstyr - du kan med fordel tage et kig på de øvrige kategorier. Men også helt almindeligt praktisk udstyr, hvilket både inkluderer klassiske kontorartikler og moderne IT-produkter. Ofte kan man forbedre arbejdsindsatsen helt enormt ved at tilføje noget godt udstyr og tilbehør til kontoret. Mulighederne er rigtig mange, for det strækker sig lige fra ergonomi til printere og papir. Du vil finde alt muligt forskelligt, når du kigger dig lidt omkring i vores sortiment!

Men først og fremmest er du landet her, da du er interesseret i ergonomi - og med et helt særligt blik på de smarte Rollermouses. Her på siden finder du en række gode varianter. Især når det gælder mærket Mousetrapper. Du får altså en bred oversigt, og hvis et bestemt produkt tiltaler dig, kan du med det samme klikke dig ind for at læse mere om den pågældende mus. Rigtig god fornøjelse med jagten på ergonomisk kontorudstyr!

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Mousetrapper - Se alle modellerne her!

Hop direkte til den model du vil vide mere om: 

Prime 

Advance 2.0  

Office 

Flexible

Underarmsstøtte

Værd at vide om Mousetrapper 

Måske har du allerede hørt om Mousetrappers og i så fald kender du allerede til de mange formål og fordele. Hvis ikke, så kan vi lynhurtigt sætte dig ind i emnet: En Mousetrapper er nemlig en ergonomisk mus, der gør kontorarbejdet lettere og forebygger langsigtede belastningsskader i håndled, arme og nakke.

Mousetrapper er designet specifikt med blik på at gøre betjeningen af musen så behagelig som muligt. Almindelige mus er muligvis effektive, men de er ikke altid gode for håndleddet. Særligt ikke når de benyttes i flere timer af gangen. Her giver det altså rigtig god mening at skifte den klassiske mus ud med en Mousetrapper. Fordelene kan mærkes med det samme, men det er primært langsigtet, at man nyder godt af denne mus.

Belastningsskader bliver nemlig mere og mere udbredte. Det er et problem, men det positive er, at det let kan løses. Det handler bare om at benytte det rette udstyr. Mousetrapper har været på markedet i mere end 20 år, og i løbet af disse 20 år er der sket store tekniske udviklinger - hele tiden med blik på at skabe nye og innovative produkter, der tilbyder den bedst mulige ergonomi. Det har resulteret i følgende varianter, som hver især gør sig gældende på et særligt punkt, men som alle har det tilfælles, at de passer perfekt til ergonomisk og sikkert kontorarbejde:

Prime

Mousetrapper Prime er overordnet set den mest balancede Mousetrapper, idet den byder på lidt af det hele. Det er en god all-rounder med et særligt fokus på at håndleddene har det behageligt. I alt finder du 8 programmerbare knapper, der giver dig mulighed for at tilpasse din Mousetrapper til dine personlige behov.

Samtidig har den et perfekt design, der både er pænt og funktionelt på samme tid. Der er en smart styremåtte, som du både kan klikke, navigere og scrolle med. Derudover fine håndledsstøtter, der hjælper med komforten. Denne kan udskiftes som du har lyst til, og du kan ligeledes justere højden som du ønsker. Denne Mousetrapper er nem at holde ren med desinfektionsmidler.

Prime-modellen har et genopladeligt batteri i sig og kan forbindes via USB. Du har mulighed for at downloade softwaren MT Keys, 

der giver endnu flere funktioner samt mulighed for at indlægge specifikke brugerprofiler.

Mousetrapper Prime er den perfekte all-round løsning, hvis du ønsker en ergonomisk mus, der kan lidt af hvert. Man går i hvert fald ikke på kompromis med noget.Advance 2.0

Denne model minder egentlig meget om den foregående - dog kan den også lidt ekstra.

Mousetrapper Advance 2.0 er efterfølgeren til den første Advance-model, der var yderst populær. Det er en professionel løsning fra Mousetrapper, der egner sig særligt til jer, der virkelig tilbringer tid foran computeren.

Denne mus har en lynhurtig markørhastighed, en genial scrollefunktion og ellers alle de samme muligheder, som du finder ved Mousetrapper Prime. Designet er lidt anderledes, men der er som altid tale om et ultratyndt et af slagsen, der er perfekt rent ergonomisk.

Også ved denne model er det let at udskifte håndledsstøtterne, når du finder det relevant. På den måde kan produktet holdes pænt, rent og funktionelt. Mousetrapper Advance kan bruges i samarbejde med både tynde og tykke tastaturer, idet den kan opsættes således det altid vil passe sammen med de øvrige computerrelaterede produkter.Office

Mousetrapper Office er det super populære valg til kontoret. Det er et basisprodukt, der er så simpelt som muligt, men stadig med alle de brugbare funktioner, som man har brug for i en Mousetrapper.

Der er i alt fire knapper inklusive scrollfunktionen. Du kan selv tilpasse og bytte rundt på knapperne, så de passer til dine personlige præferencer. Styremåtten har desuden venstreklikfunktion, og du forbinder Mousetrapper Office til dit computersetup med USB.

Designet er pænt og stilrent. Produktet fås i både sort og hvid. Størrelsesmæssigt har denne ergonomiske mus en bredde på 500 mm, en højde på 22 mm og en dybde på 115 mm. Det gør den oplagt at bruge foran stort set alle tastaturer. Det er altid nemt at få en Mousetrapper til at arbejde sammen med det øvrige udstyr, og her er Office-modellen absolut ingen undtagelse.

 

Flexible

Ja, her har vi den mest fleksible løsning. Mousetrapper Flexible er trådløs, hvilket kommer til gavn på mange punkter. Derudover vejer den meget lidt, og den har en lille størrelse, hvilket gør den let at have med rundt. Derfor er den perfekt til jer, der er meget på farten, og som har brug for at medbringe en ergonomisk mus i enten taske eller kuffert.

Der er hele 9 programmerbare knapper samt styremåtte. Batteriet skal lades op fra tid til anden, men ellers er der ingen begrænsninger. Flexible er det perfekte valg, hvis du skal bruge din Mousetrapper andre steder end bare i kontor og hjem. Derfor er det også et særdeles populært produkt, som foretrækkes af mange kunder. Netop på grund af den store alsidighed der er, men samtidig på grund af simpliciteten 

Underarmsstøtte

Udover en Mousetrapper kan du også få ekstra tilbehør hertil. Det kan blandt andet dreje sig om en underarmsstøtte, der benyttes sammen med musen. Fordelene er, at denne underarmsstøtte giver en afslappet position, der gør det let at arbejde længe af gangen. Det forebygger risikoen for skader, og det gør faktisk også arbejdet mere behageligt.

Det kræver lidt god plads på skrivebordet, når underarmsstøtten benyttes, men det har de fleste dog også. Derfor er det et perfekt stykke tilbehør, hvis du ønsker at give ekstra komfort til underarmene. Materialet er let at rengøre - overfladen er i øvrigt lavet af sort kunstlæder, hvilket er både pænt og komfortabelt.

  

Værd at vide om Mousetrapper

En Mousetrapper gør arbejdet lettere. Det er i sig selv et fint argument for at tage en sådan mus i brug, men vi må ikke glemme den største forde af dem alle: At vi med en Mousetrapper kan undgå skader i hænder, håndled, arme, skuldre og nakke.

Mange, der arbejder foran computeren, oplever før eller siden skader og ømheder, når de benytter almindelige mus og tastaturer. Derfor giver det rigtig fin mening at tage en Mousetrapper i brug fra begyndelsen, således disse potentielle skader kan forhindres i tide. Udover en Mousetrapper er der også meget andet udstyr, som kan tages i brug, hvis du ønsker at forbedre komforten foran computeren. Det bedste sted at starte er dog altid ved musen. Det er nemlig her, at håndleddet er mest aktivt. En ergonomisk Mousetrapper mus er den perfekte løsning!

Nogle af modellerne fås også i hvid se dem her:

Flexible i hvid

Office i hvid