cookies

RollerMouse

En Mousetrapper er en alternativ mus, der udnytter begge hænder. Udover at være ret så underholdende at benytte, er denne type mus også aflastende for hånden, og derfor er Mousetrapper et super godt ergonomisk værktøj. Det er en helt ny måde at navigere computeren på, så det giver rigtig god mening at lære mere om Mousetrappers og eventuelt tage én i brug selv.

Fordele ved Mousetrapper

Mousetrapper er også kendt som Rollermouse. Det er et særdeles ergonomisk hjælpemiddel, som i høj grad benyttes på kontorer. Det skyldes, at en Mousetrapper arbejder langt bedre sammen med håndled og arme, sammenlignet med en almindelig mus. Din hånd er ikke “fanget” i samme position for længe af gangen, og du benytter begge hænder. Som du sikkert allerede har regnet ud, bringer det mange fordele med sig. Heriblandt mindre belastning, hvilket har helbredsmæssige fordele. Dog er det også mere behageligt, og mange forbrugere finder det også meget underholdende at benytte dette interessante værktøj. Det er nemlig en yderst fleksibel måde at styre computeren på.

Du har armene helt ind til kroppen, men hænderne er stadig tætte på tastaturet, når du benytter dig af Mousetrapper/Rollermouse. Pegeredskabet kan styres med små bevægelser, og du kan klikke overalt på styreoverfladen. Mousetrapper er kompatibelt med mange forskellige styreformer og kan forbindes til PC’en eller Mac’en via USB. Derudover fylder den ikke ret meget, hvilket også er en fin fordel.

Mousetrapper til kontoret

Hvem kan egentlig bruge en Mousetrapper? Det korte svar er, at stort set alle med en computer vil få gavn af produktet. Dog særligt de af jer, der tilbringer meget tid foran skærmen og ønsker bedre komfort til hænder og håndled. Det er heller ikke kun håndleddene, der tager skade af at benytte en dårlig mus - faktisk kan spændingerne mærkes helt oppe i skuldrene og i nakken. Derfor betaler det sig at få fat i et ordentligt værktøj, som eksempelvis Mousetrapper. Produktet er nemlig designet til at kunne skåne kroppen, selv ved langvarig brug. Det er et særdeles brugbart værktøj til alle, der arbejder i kontor. Her benytter man jo ofte computeren, og det er vigtigt med en god komfort. Du vil på meget kort tid opdage, hvor effektiv og gavnlig en Mousetrapper egentlig er, når først du har prøvet den af med egne hænder.

En Mousetrapper kan også sagtens benyttes i hjemmet - den er ikke egnet udelukkende til kontorarbejde, om end mange af de bedste fordele findes her. Som hovedregel er det ganske enkelt et fantastisk værktøj, hver eneste gang du benytter en computer. Selv hvis det ikke drejer sig om arbejde, men blot om almindelig browsing og internetbrug. Her træder fordelene igen tydeligt frem, også selvom der måske ikke er tale om intensiv PC-benyttelse.

Få en god deal hos Papir & Blæk

Rollermouses kommer i to mærker - den kendte Mousetrapper, som vi generelt har taget udgangspunkt i her i beskrivelsen, men også i mærket Contour. Udover selve værktøjet, kan du finde et par yderligere hjælpemidler i sortimentet, som fungerer godt i samarbejde med en Mousetrapper og som kan skabe endnu flere ergonomiske fordele.

En Mousetrapper virker i begyndelsen som en forholdsvis dyr investering, idet man skal af med et par tusinde kroner. Det er dog en investering, der betaler sig, for du vil hurtigt opleve en forbedret arbejdsindsats og ikke mindst en langt mindre risiko for håndledsskader og spændinger. Derfor er det altså en rigtig god idé at overveje en Mousetrapper - og her finder du en super konkurrencedygtig pris, hvis du vælger at købe hos Papir & Blæk.

Vi forsøger nemlig altid at forhandle vores produkter til så retfærdige priser som muligt. Og udover den konkurrencedygtige pris på Mousetrappers, har vi en lav fragtpris og endda med dag-til-dag levering.

Skulle du samtidig få brug for yderligere produkter til kontoret, har vi stort set alt, hvad du kunne få behov for. Det gælder både ergonomisk udstyr - du kan med fordel tage et kig på de øvrige kategorier. Men også helt almindeligt praktisk udstyr, hvilket både inkluderer klassiske kontorartikler og moderne IT-produkter. Ofte kan man forbedre arbejdsindsatsen helt enormt ved at tilføje noget godt udstyr og tilbehør til kontoret. Mulighederne er rigtig mange, for det strækker sig lige fra ergonomi til printere og papir. Du vil finde alt muligt forskelligt, når du kigger dig lidt omkring i vores sortiment!

Men først og fremmest er du landet her, da du er interesseret i ergonomi - og med et helt særligt blik på de smarte Rollermouses. Her på siden finder du en række gode varianter. Især når det gælder mærket Mousetrapper. Du får altså en bred oversigt, og hvis et bestemt produkt tiltaler dig, kan du med det samme klikke dig ind for at læse mere om den pågældende mus. Rigtig god fornøjelse med jagten på ergonomisk kontorudstyr!