cookies

Modtag RSS

Papir

Papir og Blæk er forhandler af et alsidigt og bredt sortiment af papir til ethvert behov. Vi forhandler alt lige fra kopipapir til fotopapir, blokke og notesbøger, bonruller og meget andet. Kort og godt kan du hos os finde et alsidigt sortiment af gode kvalitetsprodukter fra en lang række velkendte producenter.

Papir af høj kvalitet

Der kan være stor kvalitetsforskel på papir – både når der er tale om kopipapir samt papir til print af fotos. Det er derfor vigtigt, at du lader dit valg falde på produkter i en god og solid kvalitet. Vort sortiment af papir består af mange forskellige typer af papir.

Fælles for de mange produkter i vort sortiment er, at kvalitet er sat i centrum. Vi forhandler blandt andet papir fra større producenter som blandt andet HP og Canon, hvilket er din sikkerhed for at få gode produkter af højeste kvalitet.

Bredt udvalg både for privatpersoner og virksomheder

Sortimentet hos Papir og Blæk rummer et bredt udvalg af produkter – både til privatpersoner såvel som til virksomheder. Uanset om du handler på vegne af en virksomhed, eller du som privatperson eksempelvis er på jagt efter kopipapir eller fotopapir, kan du her finde lige netop det, du er på jagt efter.

Kvalitetsprodukter til favorable priser

Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde gode kvalitetsprodukter fra en række af de største procenter på markedet indenfor papir – og til nogle af markedets bedste priser. Fælles for alle de mange produkter i vort sortiment er, at du vil få et godt og solidt kvalitetsprodukt – indenfor et attraktivt og konkurrencedygtigt prisleje.

Se det store og brede sortiment i dag og find lige netop det du er på udkig efter.