cookies

Modtag RSS

Papir

Godt papir er nødvendigt til en lang række opgaver. Det er vigtigt at have styr på kvantiteten, men så sandelig også kvaliteten. Hos Papir og Blæk har vi samlet flere af markedets bedste produkter, så du kan finde præcis det, du har brug for!

Papir af høj kvalitet

Papir er ikke bare papir. Først og fremmest har vi adskillige typer af papir - lige fra almindeligt kopipapir til fotopapir, men også mere særlige typer som bonruller og notesblokke. Alle har forskellige behov, men en verden uden papir ville være vanskelig at få til at fungere. Vi gør det så nemt som muligt ved at have et hav af papirsvarianter til rådighed.

Samtidig kan kvalitetsforskellen være stor mellem visse produkter. Umiddelbart er det måske ikke noget, man tænker ret meget over, når man skal bruge papirsmateriale, men faktum er, at der er stor varians. Alt fra tykkelse til produktionsmateriale har indflydelse. I hvert fald hvis papiret skal bruges til noget vigtigt. Hvis vi i dagligdagen skal levere en kontrakt, en opgave, en billetudprint eller noget helt fjerde, så er det vigtigt at papiret er pænt, tydeligt og ikke mindst holdbart. Det sikres ved at vælge et kvalitetsprodukt fra en kvalitetsforhandler - af den grund tilbyder vi kun det bedste af det bedste.

Når du benytter papir af god kvalitet, giver det et fornemt indtryk. Det er altid bedre at arbejde med kvalitet. Ingen ønsker papir, som nemt rives i stykker, eller som ser uprofessionelt ud. Vi ønsker i stedet holdbart, pænt og brugervenligt papir, som let og simpelt kan benyttes til det formål, man nu engang har brug for.


Velkendte producenter

Som sagt er det oplagt at se på producenten, når det kommer til at finde kvalitetspapir. Der er mange om buddet, men hvis du holder øje med hvis mærker, bliver det hurtigt nemmere at overskue.

Eksempelvis er HP altid et forrygende valg, når det kommer til printerpapir, men MultiCopy er en anden rigtig god løsning, hvor du får meget for pengene. HP er igen stærke med fotopapir, og her har vi også Canon, der spiller en vigtig rolle på markedet. Generelt kan du forvente god kvalitet fra de kendte brands - ved at vælge papir fra en anderkendt producent er man så godt som garanteret en godt produkt. Hos Papir og Blæk har vi netop samlet mange af de bedste - og samtidig har vi papir fra adskillige gode brands til rådighed, hvorfor du altid har et par valgmuligheder, når du skal finde papir.


Bredt udvalg både for privatpersoner og virksomheder

Vi har alle brug for at printe - i hvert fald fra tid til anden. Som privatperson kan det være, at du skal printe noget personligt ud. Det kan også være, at det er noget til arbejdet. Eller måske har du bare brug for noget at skrive på. I så fald er det rart at have papir klar derhjemme. Det samme gælder på arbejdspladsen - som virksomhed har man næsten altid brug for flere unikke typer af papir, og det er altid bedst at have dem klar på kontoret, når behovet opstår.

Med andre ord: Vi har et bredt udvalg af produkter hos Papir og Blæk, så uanset hvad dit specifikke behov er, kan du med sikkerhed finde det hos os. Det gælder uanset om du er privatperson, eller om du handler på vegne af virksomhed. Alle kunder er velkomne, og du kan med sikkerhed finde det, som du er på jagt efter.


Kvalitetsprodukter til favorable priser

Kvalitet er én ting. Vi var tidligere inde på vigtigheden af god kvalitet, når det kommer til papir - uanset om det gælder kopipapir, fotopapir, blokke eller en helt anden kategori.

Men som den fornuftige køber sikkert ved, så er prisen også en særdeles vigtig faktor. De bedste deals kommer som regel, når man kan få kvalitet til en fornuftig pris. Og det er præcis det, som vi ønsker at tilbyde hos Papir og Blæk. Du finder altså populære produkter i sortimentet indenfor et attraktivt og konkurrencedygtigt prisleje.

Noget, som mange synes godt om ved papir, er, at du får rigtigt meget for pengene. Der er ofte tale om store mængder materiale i hvert enkelt køb, og det holder som regel i et stykke tid. Med andre ord er papir ikke bare en hurtig investering med et begrænset udbytte - tværtimod. Du får meget ud af ethvert køb, og selv hvis du skulle løbe tør før eller siden, så er vi altid klar til at modtage nye bestillinger!


Vores primære kategorier

Papir er forskelligt, så vi har forskellige kategorier:I de første fire kategorier, er det ganske klart, hvad du kan finde - så her kan du bare klikke dig ind for at finde det helt rette produkt. Hvis du har brug for noget mere specielt, kan du kigge i kategorien “Papir diverse”, hvor vi blandt andet har bonruller, transparenter og protokoller. Her finder du altså lidt forskellige produkter, som ikke hører til under de øvrige.

Hvis du derudover også har brug for blækpatroner, kontorartikler eller sågar en printer, så kan du benytte menuen øverst på siden for at komme frem til disse produkter. Hos Papir og Blæk stræber vi efter at kunne tilbyde alt, hvad der er behov for i print, kontor og IT. Derfor har vi altså et yderst bredt vingefang, der dækker over lidt af hvert.


Tag et kig på udvalget


Du finder vores udvalg af papir på denne side. Igen - vi har papir til alle opgaver, så du kan frit vælge den kategori, som du personligt har brug for. Derefter vil du blive præsenteret for nogle af de absolut bedste produkter på hele markedet!

Der er som bekendt store forskelle på de specifikke typer af papir. Vær derfor sikker på, at du vælger det rette. Kopipapir er for eksempel meget alsidigt og kan bruges til et hav af forskellige formål, selv udover print, men ofte skal man dog alligevel bruge papir, der decideret egner sig til den unikke opgave. Uanset hvad, så har vi med sikkerhed dit foretrukne produkt til rådighed - kig selv i udvalget.