cookies

A3 Papir

Hos Papir og Blæk har vi et godt udvalg af A3-papir i forskellige typer og vægtklasser. Alle vores varianter af kopipapir er af høj kvalitet, og vi sætter en dyd i at have et bredt udvalg, således at vores kunder har mulighed for at bestille netop det produkt, der bedst tilfredsstiller de behov, der gør sig gældende. Når man skal vælge papirtype, er der en række forskellige faktorer at tage stilling til: Skal papiret være let, tyndt og dermed pladsbesparende samt nemt at transportere? Er det vigtigt, at det er slidstærk? Skal der kunne trykkes på begge sider? Er det nødvendigt, at papiret skal kunne gengive farve og kontrast, eller skal det primært bruges til sort/hvide tryk?

Hos Papir og Blæk har vi et overskueligt udvalg på fire forskellige varianter af printerpapir i A3-størrelse. Her følger en kort beskrivelse af de forskellige produkter og hvilke fordele de hver især har:

Blandt de letteste varianter findes HP Everyday Papers produkt, som er en papirtype, der kan bruges sammen med alt kontorudstyr. Papiret er ideelt til større og store virksomheder, da det er produceret sådan, at det reducerer den ophobning af støvpartikler, der kan forårsage papirstop. HP Everyday Paper A3- papir vejer 80 gram per kvadratmeter og på halv palle.

En anden let papirtype er den variant, der kommer fra mærket MultiCopy. Også denne variant er velegnet til store og større kopieringsopgaver, blandt andet på grund af dens ensartede overflade, som sikrer en høj driftssikkerhed. Denne variant er desuden af en kvalitet, der gør, at det er muligt at trykke på begge dets sider. Papiret er ubestrøget og mat, og det har en opacitet på 91,5%. MultiCopy’s papir er velegnet til både kopi, laser og inkjet. Det er desuden udstyret med Svanemærket. Denne papirtype er ydermere godkendt til produktion af giroblanketter.

Blandt de lidt tungere og tykkere A3-papirtyper findes der hos Papir og Blæk to forskellige muligheder. Vi tilbyder her HP’s Brught White Inkjet-papir på 90 gram samt Xerox’s Nevertear Polyester A3-papir. I forbindelse med førstnævnte, HP’s Brught White Inkjet-papir, er der tale om et godt stykke all round-papir, som er yderst velegnet til print, kopi, fax og så videre. Papiret vejer 90 gram per kvadratmeter og leveres i  pakke á 500 styks.

Som den tungeste variant i vores sortiment kan vi tilbyde førnvnte Xerox’s Nevertear Polyester A3-papir. Denne type papir vejer 120 gram. Den er både rive- og vandfast og er på den måde ideel til eksempelvis menukort.

Se også A4 papir her >>

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)