cookies

Blækprintere

De fleste husstande i Danmark har en printer stående et eller andet sted i hjemmet, og de fleste har også allerede fundet ud af, hvor vigtig den kan være. Kender vi ikke alle det, at vi mangler at lave en vigtig udskrift, men bare ikke har udstyret til det? At vi må lede efter muligheden for at printe andre steder, når det kunne være så nemt og enkelt bare at gøre det hjemme i stedet? 
Printeren er et vigtigt redskab for mange mennesker, og derfor er det også vigtigt at kende funktionerne og hvilken type udskrift du skal have, inden man skal have en ny. 
Her på siden og i vores webshop vil du ved et tjept gennemsyn hurtigt finde ud af, at der er to overordnede typer af printere på markedet. Det er nemlig blæk- og laserprintere, og her på papirogblaek.dk vil vi give dig en guide til den førstnævnte type, nemlig blækprinteren, så du bliver rustet til indkøbet af den nye maskine og tilbehøret til den.

Blækprinteren er alsidig

For når du leder efter en ny printer og søger på blækprinter, vil du sikkert komme til at støde på udtrykket Inkjet. Inkjet er et overordnet begreb, der dækker over mange typer blækprintere, og det er dermed ikke et specifikt mærke, du kigger på. 
Teknologien i en Inkjet-printer er ret simpel, og den fortæller noget om, hvor præcis maskinen leverer. I blækpatronerne er der selvfølgelig en mængde blæk, og dette fordeles i forbindelse med en udskrift ud over papiret i mange små dråber. På papirets vej gennem maskinen, ruller den hen over en magnetisk plade, som dirigerer det ioniserede blæk ned på den rette plads. Dråberne doseres nemt af maskinen, så resultatet bliver præcist og klart, og derudover er det designet sådan, at blækket tørrer enormt hurtigt på papir, således at du hurtigt kan røre ved eller folde det sammen, uden at det smitter af eller bliver tværet ud. 
Blæk giver et klart resultat og flotte nuancer i udskriften. Det gør reelt set, at den kan bruges til det meste – både til billeder i farver og tekst i sort/hvid, så egentlig er du helgarderet med denne type printer.

Farveprint er bedst med blæk

I nogle tilfælde giver det dog mere mening af bruge blæk end andre. Indkøbsprisen på selve blækmaskinen er ofte noget lavere, end når man kigger på modstykket, laserprinteren og toner til den. Derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvordan ens behov er. Den dyre lasermaskine kan måske være vejen for dig, ligesom den billigere blæk-model i manges tilfælde er det mest hensigtsmæssige. Hvordan man finder ud af det, kommer vi til lige om lidt. 
Inden er det nemlig vigtigt at fortælle om den helt store styrke ved blæk. De fleste blækprintere kan som sagt printe i farver. Det kan laserprintere også, men hvis du har behov for denne type farveprint, eller har du et lavt sort/hvidt-forbrug, så passer denne type blækprinter umiddelbart rigtig godt til dig. 
Blækpatronerne leverer virkelig gode resultater, når printeren skal arbejde med farver. Markant bedre end hvad laserprinteren kan levere. Blækpatronerne er desuden ikke alene billigere at købe, de er også meget klarere og mere præcise, end farverne i en lasertoner kan blive det. Læg dertil den førnævnte indkøbspris på maskinen. Den er lav, og har du det nævnte forbrug, så kan det formentlig bedst betale sig at købe en blækprinter. 
Desuden er mange producenter bevidste om, at blæk er godt til farveprint. Derfor har fokus i mange maskiners design været sådan, at de eksempelvis er lavet til at producere gode print af foto. For eksempel har Canon og HP begge lavet serier af printere med blæk, som er specielt gode og skarpe til billeder. 
Derudover er der den fordel, at printeren kan arbejde rigtig godt med andet end almindeligt kopipapir. Blækprinteren og de tilhørende patroner er gode på fotopapir og lignende, hvilket laserprinteren også kan, men ikke i samme kvalitet.

Find blæk til lav pris på nettet

Så uanset om du leder efter nyt blæk i sort eller farve, har vi et stort udvalg i vores webshop her på siden. Det er super nemt og tilgængeligt at lave en bestilling i webshoppen, og det er en ideel indkøbsmetode til dig, der gerne vil spare tid og penge. Nethandel er nemlig ofte billigere end handel i fysiske butikker, og dine produkter er på vores hjemmeside kun få klik væk, så du slipper for at tage turen ned i den fysiske butik. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.