cookies

Laserprintere

Laserprintere benytter lasertoner, også kaldet laserkassetter. Disse indeholder farve i pulverform. Pulveret bliver overført til en rulle, som derefter efterlader pulveret på papiret ved hjælp af en elektrisk ladning som varmer pulveret op, og som binder det til papiret. Derfor føles papir fra laserprintere varmt når det kommer ud.

Dette er også grunden til at laserprintere ikke kan benytte almindeligt fotopapir, da fotopapiret ikke kan tåle varmen. Der er blevet udviklet fotopapir til laserprintere, men kvaliteten af farveprint på en laserprinter er som sagt ikke ligeså skarp som på en blækprinter. Laserprintere har den fordel, at de printer langt hurtigere end blækprintere, helt op til 62 sider/min. En laserprinter er også i langt de fleste tilfælde billigere per side, hvilket er grunden til at de fleste firmaer benytter laserprintere frem for blækprintere. Det er nemlig mere effektivt i længden.

De fleste laserprintere benytter CMYK farverne, og er berøringsfaste lige efter print. Laserprintere er ideelle for firmaer der benytter sig af skriftlig kommunikation i store mængder, eller som opbevarer information i form af udprints. Det kan også gavne en travl familie, hvor de unge har brug for en ”skoleprinter” derhjemme, eller hvor kreativiteten blomstrer i form af skrifter.

Generelt er reglen altså den, at laserprintere særligt henvender sig til personer og virksomheder, der har brug for at printe relativt ofte.

3-i-1 og 4-i-1 laserprinter

Hos Papir og Blæk ved vi, at hurtighed og funktionalitet ligger højt på listen over skattede værdier. Vi anbefaler derfor de lidt større virksomheder at investere i en multifunktionel laserprinter. Disse printere har, som navnet hentyder, flere forskellige egenskaber. Udover at printe virker de også til kopiering, fax og scanning. Disse printere har en utrolig hurtig udskrivningsprocess, der gør det muligt at udskrive tekstsider på under to sekunder, afhængigt at model.

Langt de fleste af vores multifunktionelle laserprintere har Bluetooth eller Wi-Fi adgang, så printeren let kan tilsluttes et væld af forskellige enheder. 3-i-1 printere kan normalt printe, scanne og kopiere, mens 4-i-1 også kan faxe. Dette kommer dog an på modellen. Undersøg hvilken multifunktionel printer der passer til din virksomhed, ved at læse produktbeskrivelsen under de forskellige printere, søge på de egenskaber som du ønsker din printer skal have, eller sende os en mail på vores kundemail: info@papirogblaek.dk

Kendte mærker og gode priser

Det giver en vis tryghed at vælge et produkt fra et anerkendt mærke. Derfor finder du også printere fra de bedste producenter her - det drejer sig blandt andet om HP, Brother og Pantum. De har alle det tilfælles, at de har bygget gode printere i årevis og at kundetilfredsheden er høj. Samtidig er det nemt at finde toner, der arbejder godt sammen med printere fra disse brands.

Hver enkelt producent har dog flere forskellige varianter, og det gør det muligt at finde den perfekte printer til personlige formål. Vi kan igen nævne, hvor smart det er at investere i en multifunktionel printer. Med en 4-i-1 funktion kommer du måske til at betale lidt ekstra, men til gengæld er mulighederne også mange flere. Det er ganske rart også at kunne scanne og kopiere ved hjælp af printeren. På den måde bliver det nemlig ikke nødvendigt at skulle købe scanner eller kopimaskine ved siden af. Du får altså en fuld løsning i din printer, og ved at vælge en printer fra et af de mærker, som vi er forhandler af hos Papir & Blæk, er du så godt som sikret et fremragende produkt. Når det så er sagt, kan en simpel printer også være rigtig god. Hvis du ikke planlægger at skulle scanne eller lignende, men blot printe fra en computer, så viser det sig ofte at være nok. Som altid skal man overveje, hvad man personligt har brug for.

Selvom kvaliteten naturligvis er det vigtigste, så er vi også godt klar over, at prisen er en vigtig faktor. Derfor forsøger vi altid at være konkurrencedygtige på dette punkt. Alle vores printere er sat til retfærdige priser, som matcher deres egenskaber. Du vil altid kunne finde et prisvenligt valg i vores sortiment, hvis du ønsker at spare. Samtidig kan du også finde en yderst avanceret laserprinter, hvis du er villig til at investere et større beløb i købet. Opsummering: Du kan altid finde en printer hos os, som passer til dine behov.

Find din foretrukne laserprinter her

Det behøver hverken at være svært eller vanskeligt at finde en ny printer. På denne side finder du vores udvalg af laserprintere, så nu handler det i realiteten bare om at kigge lidt rundt og finde den rette. Du kan læse mere om specifikationerne til hver enkelt printer. Ud fra billedet er det også nogle gange muligt at få et fint indtryk af, hvad den pågældende printer er i stand til. I hvert fald til en vis grad.

Har du også brug for toner?

En laserprinter skal bruge toner for at kunne printe og kopiere. I tilfælde af du også skulle få brug for dem, så er det også noget, du hurtigt kan finde her hos Papir og Blæk. Gå ind i kategorien for Blækpatroner & Toner og find et produkt, der passer til din nye printer. Så er du klar til at printe lige så snart pakken bliver leveret!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.